FOTBAL  »  LIGA 3  »  REVENIRE

Petre Grigoraș revine! A semnat astăzi cu Foresta Suceava din Liga 3

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 17:41

Petre Grigoraș (54 de ani) a semnat cu Foresta Suceava, echipă care joacă în Liga 3. Vineri va efectua primul antrenament pe Areni. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei din eșalonul al treilea, care a fost însoțită de o poză în care tehnicianul semna noul contract.

De-a lungul carierei, Grigoraș le-a mai pregătit pe Farul Constanța, FC Onești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Ultima formație antrenată a fost Farul Constanța, echipa din Liga 2.

A refuzat-o pe FCSB în 2010

Petre Grigoraș dezvăluia într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că în 2010 a refuzat-o pe FCSB. 

„Am refuzat Steaua în 2010. În zona arabă am evitat să merg fiindcă am înțeles că e o căldură infernală, capitol cu care nu mă împac deloc. La Steaua am ezitat să merg. Marea majoritate a antrenorilor se urcă imediat în mașină când îi sună Gigi Becali și întreabă doar la ce oră trebuie să ajungă la Palat!  

E drept, a fost atunci un telefon surprinzător din partea patronului Stelei. Am zis că sunt de acord, dar am cerut o zi în plus de gândire. Lotul nu era conturat, știam că acolo nu există altceva decât titlul. Sigur, Becali ar fi făcut întăriri, mă încântase ideea, însă n-a mai așteptat răspunsul meu final. A plecat trenul. Nu-mi pare rău, fiindcă în octombrie 2010 am preluat Pandurii, unde am avut plăcerea de a lucra cu niște jucători senzaționali, ajunși în scurt timp și la națională”.

Interviul integral cu Petre Grigoraș poate fi citit AICI

VEZI ȘI: 

INTERVIU Costel Gâlcă e realist: „Dacă scăpăm fără gol cu Spania, toată echipa ar merita nota 10!” » Cum vrea să jucăm: „E singura noastră șansă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează