FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Pregătiri de Liga a 2-a la Rapid » Planuri cu stadionul din Regie

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2019 17:12

Rapid a terminat la egalitate, 1-1, cu CS Afumaţi, în cel mai important meci al rundei trecute în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, și a făcut un nou pas important către promovarea în eşalonul secund. 

Deşi mai sunt de jucat şase etape din acest sezon, gândurile oficialilor giuleşteni se îndreaptă deja către participarea în Liga a II-a.

„Un neajuns pentru noi în partidele disputate acasă a fost legat de calitatea gazonului. Am remediat, cât de cât, situaţia, dar s-a văzut faptul că nu s-au efectuat, mulţi ani, lucrări corespunzătoare.

În vară vom rezolva acest aspect, pentru ca în eşalonul secund echipa noastră să joace, în Regie, pe o suprafaţă de calitate”, a precizat Ovidiu Burcă, acţionar al Rapidului, la Sport Total FM.

Rapid ocupă primul loc în Liga a 3-a, cu 57 de puncte. E la două lungimi de Unirea Slobozia, care are însă un meci mai mult. Duelul dintre cele două va fi cu două etape înainte de final.

  • Etapa viitoare Rapid va juca împotriva lui Agricola Borcea, care e pe locul 10, cu 25 de puncte.

Vezi și: 

Rachid Ait-Atmane e OUT de la Dinamo! Mircea Rednic a decis să nu îi ofere un nou contract

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează