FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Prima reacție a lui Daniel Niculae după degringolada de la Rapid: "Poate că s-a dorit plecarea noastră. Mi se pare aberant"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 18:41

Șefii Rapidului au decis să-l înlocuiască pe antrenorul Constantin Schumacher cu Daniel Pancu, decizie de neînțeles pentru fostul jucător rapidist Daniel Niculae.

"Nu cred că era timpul pentru schimbarea antrenorului, după o singură înfrângere. Cred că Vasile Maftei (nr. care a plecat și el de la Rapid) știe mai multe decât mine și decât ceilalți. Mi se pare total aberant să fie un antrenor dat afară la primul eșec.

Schumi cred că era din vară pe această listă neagră, asta e părerea mea. Pancu oricum trebuia să înceapă și el cariera de antrenor. N-a vrut acum un an de zile, probabil acum e un moment propice.

Contează cum joacă echipa dacă ești în obiectiv? Momentan, Schumi era în obiectiv. Problema e alta. Trebuia să i se comunice antrenorului că nu joacă cum dorește conducerea. Apoi se putea lua această decizie. Poate asta s-a și dorit să plecăm noi (n.r. Schumacher, Maftei și Daniel Niculae). La cât de ambițios îl știu pe Pancu, cred că poate duce echipa până în Liga 1. Îi doresc multă baftă", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport.

Rapidul e pe locul 2 în seria a doua din Liga a 3-a la egalitate cu liderul Unirea Slobozia, 16 puncte.

49 de meciuri oficialeare Schumacher ca antrenor al Rapidului, din iulie 2017, dintre care 3 remize și o înfrângere, în Cupă, cu Turris Turnu Măgurele, scor 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Octombrie 2018, 15:35

Schumacher nu a fost dat afară pentru că a pierdut un meci ci pentru că Rapidul nu juca nimic!!! Cu Schumacher Rapidul probabil că nu ar fi promovat în Liga a-2-a. Mult succes lui Pancu , dar și eu (ca și majoritatea fanilor giuleșteni) cred că la Rapid ar fi trebuit/ar trebui un ANTRENOR gen Viorel Moldovan sau Dan Alexa. Succes celor din Giulești.

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Octombrie 2018, 15:32
Postat de Radu Fifea pe 03 Octombrie 2018, 06:21

Clona rapid e echipa de partid!!!! Traiasca PSD!!! Traiasca Tudorache de la Sectorul 1 ca ne da bani, dar si tov. Dragnea care ne-a adus finantator! :)))

Dl. bla.. bla... bla... la datorie. DISPARI RIDICOLULE.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Octombrie 2018, 15:28

daniele ai plecat PA tata *** de rapidul pe cae ai pretins cal iubesti Poti spune nu sant acolo nu ma bag

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează