FOTBAL  »  LIGA 3  »  INEDIT

VIDEO Momente incredibile în Liga a 4-a! Un primar de 51 de ani s-a titularizat în echipa pe care a înființat-o și a marcat în stilul lui Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 10:34 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 11:08

Fotbalul mic din România oferă momente inedite și spectaculoase. Sâmbătă, un primar din județul Botoșani a oferit faza zilei.

Meciul dintre Nord Star Pomârla și Voința Șendriceni (2-4), din etapa a 9-a din Liga a IV-a Botoșani, a avut parte de un gol de generic, marcat chiar de primarul gazdelor, cel care a și înființat echipa.

Primarul, titular în echipa pe care a înființat-o

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, a intrat titular la Nord Star, în ciuda vârstei, 51 de ani.

La 2-0 pentru Voința Șendriceni, Dumitru Chelariu și-a readus echipa în joc, după un gol spectaculos. Edilul Pomârlei a marcat în minutul 22 cu o execuție de efect, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Mingea trimisă de el cu stângul s-a dus aproape de vinclul porții adverse.

A fost primul gol marcat de primar în acest sezon, în două partide bifate. Mulțumit de prestația lui, Chelariu a părăsit terenul la pauză, când scorul era 2-2.

În trecut, Dumitru Chelariu a jucat fotbal la Liga 2, la Ceahlăul Piatra Neamț, și face parte din naționala primarilor de comune și orașe din România, potrivit btonline.ro. El a reînființat în acest an echipa Nord Star Pomârla.

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează