FOTBAL  »  LIGA 3  »  OȚELUL

Probleme la Oțelul! Echipa a rămas fără antrenor! Acesta acuză dur conducerea clubului

FOTO: ascotelul.ro
FOTO: ascotelul.ro

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 16:46

0-0 cu Gloria Buzău, pe teren propriu, și s-au agitat apele la Oțelul Galați.

Antrenorul Stelian Bordeianu a decis să demisioneze acuzând conducerea clubului că pune o presiune inutilă pe echipă în perioada în care, cu zece puncte acumulate, oțelarii împart prima poziție în clasament cu buzoienii după primele patru etape ale întrecerii.

”Cer public demisiile lui Cornel Moisescu și Iulian Apostol pentru neîndeplinirea obiectivului din sezonul trecut, promovarea în eșalonul secund”, a spus Stelian Bordeianu după despărțirea de gălățeni.

Până la ora partidei următoare, la Rădăuți, cu Bucovina, responsabilii Oțelului vor numi un nou antrenor principal.

Oțelul este pe primul loc în Seria 1 a Ligii a 3-a. Gălățenii au adunat 10 puncte, fiind la egalitate cu Gloria Buzău și CSM Focșani. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează