FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1

PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1 // Pancu s-a enervat teribil după prima înfrângere: „Nici Maradona nu se acomodează aici” + Jucătorul care va plăti scump pentru eșec

Foto: FCRapid.ro
Foto: FCRapid.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 17:57

Daniel Pancu, 41 de ani, a fost foarte supărat pe elevii săi la finalul meciului pierdut de Rapid pe terenul Progresului Spartac, scor 1-3, aceasta fiind prima înfrângere a giuleștenilor în Liga 3, Seria a 2-a.

„E normal să apară o relaxare când toată lumea ne vede Real Madrid. Oamenii din club ne zic că avem echipă de Liga 2, e normal să apară astfel de probleme. Am venit după 7-8 victorii în amicale, dar am avut adversari modeşti. Ne-a surprins agresivitatea adversarilor de azi. Jos pălăria în faţa lor!

Sunt singurul din clubul ăla care spune că încă nu s-a întâmplat nimic. Sunt jucători buni, talentaţi, dar Rapid e o echipă specială. O echipă absolut specială. Poţi să fii şi Maradona şi să nu te acomodezi aici. Probabil o să cunoască şi ei partea aceea a suporterilor. Pentru că de un an şi jumătate batem pe toată lumea. Practic, ei nu ştiu despre ce e vorba. Rapid e alt club, e mai special”, a declarat Pancu la finalul meciului.

PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1 » Primul jucător care va plăti

Daniel Pancu a identificat câțiva factori care au dus la primul eșec din acest sezon și susține că mijlocașul Marian Drăghiceanu va plăti pentru acest eșec.

„Pe lângă felul în care ne-am prezentat în prima repriză sunt şi cauze obiective. Meciul începe cu 20 de minute întârziere, Drăghiceanu (n.r. Marian Drăghiceanu - 19 ani) se accidentează la încălzire, nu am jucător valabil pentru regula de Under 21 pe bancă. I-am zis de aseară să îmi spună dacă îl doare genunchiul, m-a asigurat că totul e ok. Va plăti pentru lucrul ăsta! Dar în primul rând sper să fie sănătos la următoarele meciuri.

Nu am mai avut soluţii de Under 21 pe bancă, am schimbat sistemul din mers, am jucat cu mijlocaşii fundaşi. Oricum, a fost un meci special, un meci cu încărcătură multă şi cred că dacă marcam al doilea gol în 80-85 plecam cu un punct de aici, dar era nemeritat după ce s-a jucat în prima repriză”, a adăugat Pancu.

  • Rapid rămâne lider în Liga 3, cu 38 de puncte, la 4 lungimi de urmăritoarea Unirea Slobozia. De partea cealaltă, Progresul Spartac e pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte.

Citește și:

Rapidul lui Daniel Pancu pierde primul meci în Liga 3 » Meci agitat, cu 3 eliminări și 2 penalty-uri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  02 Martie 2019, 22:38

Pai de ce nu ai jucător valabil pentru regula de Under 21 pe bancă ?

122490384924076
Cristian Sitaru  •  02 Martie 2019, 19:05

Prima impresie conteaza...în rest niște morti,tot a fost ziua morților!!cred ca nu te prinde floarea de Tei!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează