FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

Protest al Peluzei Sud 97 Craiova! Ultrașii lui FC U Craiova, furioși pe decizia lui Mititelu: "Bufonul trebuie să înțeleagă!"

FOTO: Facebook @Peluza Sud 1997
FOTO: Facebook @Peluza Sud 1997

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 22:09

Fanii din peluza Sud 97 Craiova, cei care susțin formația din Liga a 3-a, FC U Craiova 1948, au reacționat după ce Adrian Mititelu a anunțat că meciurile de pe teren propriu ale formației se vor juca la Severin. 

Suporterii vor protesta într-un mod unic. Au decis să boicoteze partidele în care FC U Craiova 1948 va fi gazdă și vor fi prezenți doar în deplasări. 

fc u

Comunicatul postat de Peluza Sud 97 Craiova

"Știința trebuie să joace în Craiova

În câteva zile se dă startul campionatului Ligii a 3-a, iar Universitatea este, din nou, exilată de către gropar la Severin. De ce? Simplu! Interesele personale primează în fața dorinței comune a suporterilor. Din puținele opțiuni a ales-o pe cea mai proastă și poate a venit timpul ca bufonul să înțeleagă că noi reprezentăm Universitatea și nu actele și procesele lui.

Ce vom face noi în acest caz? Peluza Sud se va prezenta doar la meciurile din deplasare până în momentul când echipa va fi readusă acolo unde îi este locul, în CRAIOVA. NICIUN MEMBRU AL PELUZEI SUD nu va fi prezent la meciurile echipei de „acasă".

Astfel, vă invităm alături de noi în prima deplasare din acest sezon, la Brașov. Informații legate de transport vor fi publicate în cursul următoarelor zile. Știința suntem noi!".

Oltenii debutează sâmbătă în noul sezon al Ligii a 3-a, la Severin, împotriva celor de la Atletic Bradu. Craiova face parte din seria a III-a a competiției, alături de FC Voluntari 2, CSM Flacăra Moreni, AFCM Alexandria, AFC Hermannstadt 2, ACS Municipal Brașov - AS FC Pucioasa, AFC Turris Turnu Măgurele, ACS Viitorul Domnești, ACS Flacăra Horezu, CS Sporting Roșiori, AFC Astra 2, CS U Craiova 2, ACS Unirea Bascov și ACSO Filiași. 

Vezi și: Liniște la Ligă și la CSU Craiova după decizia Curții de Apel! LPF explică pentru GSP de ce nu reacționează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  26 August 2018, 00:32

"Bufonul" asta si-a bagat averea!

echilibrat
echilibrat  •  23 August 2018, 23:32
Postat de Adrian Și Atât pe 23 August 2018, 19:15

Îți cauți incoerența în manualul de partid. Ce să mă aștept de la unul a cărui ideologie constă în gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene? Știința a fost desafiliată abuziv. Aceiași oameni ce au înființat clona ta și au dat cu gaze împotriva populației... au desafiliat echipa. Înțelegi măcar limbajul sau trebuie să o rog pe Dancilă să ți traducă în limbajul vostru?

Baiatule - tu ai serioase probleme cu capul. Ce are dezafilierea cu gazele si gloantele ? Hai sa-ti spun eu cine a dezafiliat fostul srl mititel : adunarea generala a FRF, adica toate cluburile din Romania. Si dezafilierea a fost legala, consfintita de justitia civila, si neatacata la TAS de catre mititel. Ba - voi sinteti ca si comunistii ilegalisti din anii 30 : va ascundetii, desi nimeni nu va cauta :-) Politica nu ma intereseaza - aici e ziar de sport. De politica si cum unul foloseste politica si fotbalul pentru interesele personale sa vorbesti cu mititelul : ala facea afise pentru Basescu (fost PDL, acum PMP) si Olguta (PSD) si punea pe pagina oficiala a fostului sau club indemnuri pentru votarea lui Geoana (PSD) prin 2009. Ba - sinteti doar o secta a mititelului, un escroc care inventeaza dusmani si conspiratii precum Kim Jong Un. Ca asa fac dictatorii - in permanenta inventeaza dusmani ca sa-si tina adeptii aproape. Voi toti aveti mari probleme cu capul - si va spun asta din mila...

americanu197
americanu197  •  23 August 2018, 20:35
Postat de ucluj2011 pe 23 August 2018, 08:32

Ori ești pe dinafara fenomenului , ori postezi și tu VOIT "răutăcios" pentru că de fapt , după cum toată lumea știe (sau ar trebui să știe) , datorită acesti ultrași care CHIAR SE IMPLICĂ în viața clubului și fac deplasări și fac sacrificii și dau bani din propriul buzunar pentru materialele pe care le folosesc la meciuri... datorită LOR fotbalul există și (mai ales) are sare și piper. Mâncătorii de semințe sunt importanți doar pentru patron. Ei vin ca la pic-nic , vorbesc , se distrează . aplaudă ca la Operetă , trimit sms-uri în timpul meciurilor , beau bere mănâncă semințe și fac o "atmosferă" gen bvunicu'a cu nepoțelul Duminica ]n parc. Fără acești ultrași , fotbalul , INTERESUL ACELA NEBUN... ceea ce face din fotbal sportul rege etc...etc... (că pot continua până mâine așa)... deci fă ră acei minunați ULTRAȘI toate acestea ar dispărea. Inclusiv emisiunile sportive atât de dezbătute și pasionale.... ziarele de sport ar deveni doar o altă sursă de informații seci și neinteresante... și... după cum spuneam o țin așa 24 de ore și tot nu termin. Mai și gândește înainte de a abera la greu.

da ba sa zici asta si cand se joaca fara spectatori... necivilizati ca voi au gonit oamenii normali de pe stadion de nu se face nici un ban din bilete... de cand sunt legile alea... n-ai voie sa dai cu petarde... mereu sunt petarde... sunteti antisociali ba... ***... 90% din ce se intampla in peluze e antisocial.... ultrasii ca voi nu inteleg decat violente si haos... incercam sa ii explic la unu ca omu care se duce la munca nu are chef de circ vine sa vada spectacolul fotbalistic si pur si simplu nu intelegea pentru el doar circul din peluze exista

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează