LIGA 3    •   TRANSFER

Rapid a găsit înlocuitor pentru Niculae! A luat un atacant de la CS U Craiova » Alte două transferuri anunțate! Unul e de la Dinamo

Marti, 31 Iulie

Rămasă fără Daniel Niculae, plecat după neînțelegeri cu oamenii din conducere, Rapid a căutat o altă soluție pentru ofensivă și a găsit.Giuleștenii l-au luat pe Sergiu Jurj, atacant trecut pe la Universitatea Craiova, Baia Mare, Olimpiu Satu Mare și Chindia Târgoviște.

Atacantul de 20 de ani a fost și la Hellas Verona, unde a jucat doar pentru echipa de tineret. N-a reușit să îi impresioneze pe șefi și a revenit în România.

Atacantul a jucat sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște în returul sezonului trecut, reușind două goluri în 20 de meciuri.

Fotbalistul cotat la 50.000 de euro a crescut la Ardealul, formație care l-a cedat la CS U Craiova în 2014 pentru 60.000 de euro.

Alte două transferuri 

De asemenea, giuleștenii l-au mai adus și pe Amir Jorza, mijlocaș de 19 ani de la UTA Arad. În ultimele 3 sezoane a adunat 64 de meciuri, marcând două goluri.

amir jorza rapid bucuresti 1

Al treilea transfer este Alin Demici, fundaș stânga de 18 ani, campion în Liga Elitelor U19 cu Dinamo anul trecut și internațional U18.

alin demici rapid bucuresti

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Nicolae Ionescu  •  01 August 2018, 12:11

Pe unde a fost asta a jucat ori pe pile ori a fost rezerva.Halal transfer.Are tehnica de fundas

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase