FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Rapid caută fotbaliști în America de Sud: "Voi avea buget de transferuri între 1,5 și 2 milioane de euro"

Victor Angelescu și Daniel Pancu
(foto: Cristi Preda, GSP)
Victor Angelescu și Daniel Pancu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 13:47

Rapidiștii au planuri mari pentru următoarea perioadă. Principalul obiectiv al clubului este promovarea în liga a II-a la finalul acestui sezon, iar peste doi ani, în prima ligă.

Managerul sportiv al alb-vișiniilor, Florin Manea, care este și impresar, a dezvăluit mai multe detalii despre planurile clubului.

"În noiembrie plec în America de Sud să urmăresc jucători, sper să aduc ceva la Rapid pentru că piața e foarte ofertantă. Voi căuta doar fotbaliști cu pașaport european. Această «excursie» este sponsorizată de domnul Angelescu (n.r. patronul clubului Rapid). Încercăm să facem totul cu mult profesionalism. Fiecare are responsabilitatea lui într-un proiect, nu poți să fii și jucător, și președinte, și organizator, și scouter. Nu ești pregătit pe segmentele astea. Fiecare trebuie să se ocupe de ce știe.

Noi, în România, nu avem departament de scouting. Eu, de la anul, pun bazele unui asemenea departament la Rapid, cu date, fișe, tot ce este nevoie.

Voi avea buget de transferuri în Liga a II-a între 1,5 și 2 milioane de euro. Dacă sunt lăsat să-mi fac treaba, aduc ce jucători cred eu, garantez că vom promova în Liga 1", a spus Manea la Prosport Live.

Vezi și: Un oficial rapidist îl face praf pe Gnohere: "E chior în țara orbilor! Noi l-am făcut mare fotbalist"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gido
gido  •  03 Octombrie 2018, 21:28

angelescu e doar omul din spate al psd... primaria , angelescu, manea si altii vor manca din banii primariei... cand banii nu vor mai ajunge ,pentru ca poftele lor vor creste, rapiduletul o s-o ia de la capat , din liga 4 ...

Pana
Pana  •  03 Octombrie 2018, 18:20

Florin Manea poate ei si tu cateva CARTI DE CREDIT de la hackeri, ca tu la asta te pricepi cel mai bine, tragi cu ele si aduci jucatori . Bai rasule esti o CAPUSA a clubului, te ascunzi in spatele numelui , regretatului Nae Manea,pai unde mai gasesti tu O GAINA ca Angelescu!

Pana
Pana  •  03 Octombrie 2018, 18:19

Bun Bun

Vezi toate comentariile (4)
Comentează