FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Rapid s-a dezlănțuit la Borcea » Cea mai categorică victorie de la venirea lui Daniel Pancu, iar giuleștenii revin în calculele promovării

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 17:18

Rapid s-a dezlănțuit în primul meci al etapei a 10-a din Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Giuleștenii au obținut cea mai categorică victorie de la venirea lui Daniel Pancu, 7-0 în deplasare cu Agricola Borcea.

Rapid a punctat prima oară în minutul 38, prin Alin Cârstocea. Până la pauză, scorul a devenit 0-2, după reușita lui Marian Vlada.

Cârstocea și Vlada au mai înscris câte o dată în repriza secundă, Sergiu Jurj reușind la rândul lui o "dublă", în minutele 65 și 76.

Mircea Manole a închis tabela în minutul 87, semnând cea mai clară victorie a Rapidului de la promovarea în Liga a 3-a.

În urma victoriei, Rapid a urcat pe locul 2, cu 23 de puncte. Giuleștenii sunt al două lungimi în spatele Unirii Slobozia, care are 25 de puncte.

Vezi și: FOTO "Ilie, Ilie, ce dor o să ne fie!" » FC U Craiova a dedicat victoria de azi din Liga a 3-a memoriei lui Balaci. Etapa viitoare, șocul cu CS U!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
magura
magura  •  27 Octombrie 2018, 13:22

Ca sa intelegi RAPID-ul, trebuie sa-i cunoasti istoria si palmaresul. Altfel... pentru majoritatea "RAPID nu reprezinta nimic", deoarece nu pot sa inteleaga esentialul : RAPID ESTE UN BRAND PREA MARE pentru liga a 3-a, si de aceea va promova in ligile superioare!

magura
magura  •  27 Octombrie 2018, 13:18
Postat de Andrei Barbu pe 26 Octombrie 2018, 20:59

Sunteți mult în spate. Unirea defilează la pas, pe unde va prinde pe acolo ca îndoaie. Merita și vor câștiga grupa cu siguranță! Forza Unirea Slobozia!

Unii defileaza pe ogoare si maidane... RAPID JOACA FOTBAL... Cam asta-i diferenta intre RAPID si restu' saracilor!!!

magura
magura  •  27 Octombrie 2018, 13:17
Postat de Cazacu Dan Sorin pe 26 Octombrie 2018, 19:28

Cu doua penalty-uri acordate in prima repriza,si faulturi acordate Raspidului la atacurile Borcei,e cam greu sa rezisti,victoria se obtine pe plan sportiv nu prin toate mijloacele.....

Inseamna ca au fost faulturi daca s-au acordat lovituri de la 11 metri, nuuuu? Sau RAPID n-are voie sa primeasca asa ceva? :)))))))))))))))))) Offff... e greu cu atata invidie si prostie!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează