FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID - SC POPEȘTI LEORDENI 4-1

Rapid - SC Popești Leordeni 4-1 // Pancu, derapaj incredibil după victoria Rapidului: „Au ieșit șobolanii din cotloane! Îi anunț să stea la locul lor!”

Daniel Pancu a trăit prin numeroase stări de spirit în meciul cu SC Popești Leordeni // FOTO: Cristi Preda
Daniel Pancu a trăit prin numeroase stări de spirit în meciul cu SC Popești Leordeni // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 17:07

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, s-a dezlănțuit la finalul meciului câștigat cu 4-1 în fața lui SC Popești Leordeni.

Tehnicianul giuleștenilor i-a atacat în termeni duri pe contestatarii echipei, care și-au huiduit favoriții în unele momente ale meciului. Pancu a fost virulent și la adresa vocilor care l-au criticat după eșecul de săptămâna trecută cu Progresul Spartac, scor 1-3.

„Jucătorii s-au lovit de publicul nostru, mulți nu erau obișnuiți cu presiunea aceasta. A fost o luptă surdă și spun că nu era o problemă dacă pierdeam azi. Am mai spus-o, Rapid mai are nevoie de o lună. Va trebui să găsim soluții să jucăm mai bine și în primele minute ale meciurilor.

Rapidiștii au încurajat echipa, dar am și unele nemulțumiri. În această săptămână, șobolanii au ieșit din cotloane și din întuneric. Locul lor e la întuneric! Dacă n-au fost aproape la bine, să nu fie nici la rău. Îi mai anunț pe șobolani că fac lucrurile din suflet pentru Rapid, fac greșeli fără nicio intenție. Le spun șobolanilor să stea la locul lor”, a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: FOTO Bucurie extremă pentru Daniel Pancu în meciul cu Popești Leordeni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
bl0catu
bl0catu  •  10 Martie 2019, 13:25
Postat de standart pe 10 Martie 2019, 08:59

De ce oare nu sesizati ridicolul!? Astia se umfla in pene ca au batut popesti-leordeni!

daca stai sa ii citesti pe unii de pe aici, e o performanta! de cate ori nu au zis ca fcsb este echipa din popesti-leordeni? :D sa bati fcsb cand tu esti in liga a 3-a e totusi un motiv sa te umfli in pene! :D il alta ordine de idei, cu sau fara Pancu, ii urez Rapidului (vechi sau nou!) sa revina in prima liga, alaturi de Petrolul, Farul, U Cluj, Otelul Galati ca m-am saturat de voluntari si chiajna, echipe care de-a lungul anilor parea ca nu mai scapam de ele, cu blaturi si antijoc total! acum se pare ca li s-a infundat!

standart
standart  •  10 Martie 2019, 08:59

De ce oare nu sesizati ridicolul!? Astia se umfla in pene ca au batut popesti-leordeni!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  10 Martie 2019, 00:18

Pancu e ca un liliac printre sobolani.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează