FOTBAL  »  LIGA 3  »  REZULTATE

Rapid, victorie în baza FCSB-ului de la Berceni cu echipa a doua a roș-albaștrilor! Înfrângere-surpriză pentru FC U Craiova cu Voluntari 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 19:03

Rapid București a câștigat partida cu FCSB 2 din etapa a 4-a a Ligii a 3-a, scor 2-0. Giuleștenii nu le-au dat nicio șansă puștilor crescuți în academia roș-albaștrilor de la Berceni.

Alexandru Iacob (22 de ani), fost jucător la FCSB, a deschis scorul pentru giuleșteni după un corner executat de Cârstocea, iar tabela a fost închisă de Sergiu Jurj. Al doilea a punctat în minutul 69, cu un șut din careu, la colțul lung. 

La FCSB a evoluat un singur jucător cu prezențe și la prima echipă. Este vorba despre Daniel Benzar.

Partida a fost urmărită din tribune de mai multe nume sonore. Nicolae Dică, Mihai Stoica, Daniel Pancu, Lucian Sânmărtean și Mihai Roman au fost la meci. Fanii rapidiști nu au venit la meci, considerând jignitor numărul mic de bilete primite din partea conducerii roș-albaștrilor, doar 25. 

Echipa de start a Rapidului:

Rapid: Ciuculescu - Voicu, Iacob, Maftei, Demici - Jorza - Dovleac, Cârstocea, Goge - Vlada, Matulevicius
Rezerve: Drăghia, Lădaru, Burlacu, Jurj, Toma, Neacșu, Grigore

Înfrângere pentru Craiova!

FC U Craiova continuă pasa proastă și a pierdut azi, pe teren propriu, la Severin, partida cu formația secundă a celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii s-au impus cu 2-0, marcând câte un gol în fiecare repriză. Primul a înscris Viorel Brocea (22), iar tabela a fost înscrisă de Cezar Trandafirescu (84), fotbalist care a cochetat și cu prima echipă.

Craiova n-a putut profita de pasul greșit al celor de la CSM Alexandria, doar egal, 2-2, cu Atletic Bradu. Astfel, Turris Oltul Turnu Măgurele, care joacă mâine cu ASSR Brașov, se poate distanța în fruntea clasamentului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
102031457272119
Radu Fifea  •  15 Septembrie 2018, 09:41
Postat de Marian Ghergus pe 14 Septembrie 2018, 19:46

Rapid este cosmarul stanei !

Decedatii de la FC R e echipa de partid!!!!!

rocky2
rocky2  •  14 Septembrie 2018, 23:05

Noatenii cei mici victime sigure!;)

juliusmad
juliusmad  •  14 Septembrie 2018, 22:01
Postat de legendavisinie pe 14 Septembrie 2018, 19:54

Fcsbiștii seamănă cu UM-iștii, încep să se obișnuiască să piardă în fața Rapidului.

Steaua joaca in liga 1. voi ati jucat contra unei echipe de copii. sa nu uiti, rapidul a decedat si i-ati mancat si pomana :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează