LIGA 3  ·  RAPID

Rapidul cere explicații după ce gazdele de la meciul de mâine au închis porțile stadionului: "Nu înțelegem"

Joi, 29 Noiembrie 2018

FC Rapid este pe primul loc în Liga a 3-a, fără înfrângere, iar formațiile din Seria a 2-a apelează la toate metodele pentru a-i înfrânge pe giuleșteni.

Vineri, de la ora 14:00, Rapidul se deplasează la Cernavodă pentru meciul cu Axiopolis, iar formația gazdă a anunțat că acest joc se va disputa cu porțile închise, motiv de nemulțumire pentru clubul oaspete, care s-a bucurat la fiecare meci de o susținere masivă din partea fanilor.

Iată comunicatul emis de clubul Rapid:

"FC Rapid București își exprimă nemulțumirea pentru faptul că meciul din campionat de la Cernavodă se va disputa fără spectatori din motive de securitate. Nu înțelegem de ce prezența suporterilor Rapidului la o partidă disputată în deplasare este considerată în mod obligatoriu cu grad ridicat de risc?

Nu înțelegem de ce echipa noastră trebuie să fie privată de aportul celui de-al 12-lea jucător care a fost de-a lungul întregii istorii Galeria Rapidului? În condițiile în care un stadion a fost omologat și partidele cu alte partenere de întrecere se dispută cu public, de ce în compania Rapidului porțile sunt închise? De ce meciul nu a fost mutat pe o altă arenă unde spectatorii să își poată aplauda echipa favorită?

Sunt întrebări la care probabil nu vom primi răspuns. Iar stadioanele din toate eșaloanele fotbalului românesc vor rămâne mereu goale. Însă n-ar trebui ignorat un amănunt elementar și universal valabil: Fotbalul este pentru suporteri", se arată în comunicatul rapidiștilor. 

Comentarii (9)

manutd.steaua  •  30 Noiembrie 2018, 11:34

Simplu,ca sa nu se arunce cu urina din sectorul rapidisit,desi puteau interzice doar accesul acestora!

miki123  •  30 Noiembrie 2018, 05:37
Postat de jackies pe 30 Noiembrie 2018, 02:38

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011  •  30 Noiembrie 2018, 03:53

Respect Rapid. Respect neasemuiților suporteri ai Rapidului. Am auzit că oricum se duc 1.500 de rapidiști la Alexandria.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off