FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Rapidule, partidul te vrea sus! » Gabriela Firea a preluat mesajul lui Dragnea: "Mă implic în interesul României ca să salvăm un brand național!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 10:55

PSD-ul se mobilizează la vârf pentru salvarea Rapidului. După anunțul celor doi primari de sector, liderul partidului, Liviu Dragnea, a sugerat ieri că și Primăria Capitalei ar trebui să se implice. Edilul Bucureștiului, Gabriela Firea, a preluat instant mesajul și a confirmat public intențiile, fără a preciza însă ce sumă ar urma să investească municipalitatea. 

"Este o dorinţă a tuturor să contribuim la salvarea unui brand naţional. Cred că echipa Rapid are mulţi fani. Eu sunt un om care face sport şi încurajez sportul. M-aş implica şi eu alături de cei doi primari, domnul Daniel Tudorache şi domnul Gabriel Mutu, pentru salvarea acestui brand naţional. Detaliile tehnice şi financiare le vom anunţa ulterior, pentru că acum suntem într-o perioadă de pregătire şi nu am dori să dăm public elemente din negociere. Ne dorim ca acest club să joace din nou”, a declarat Firea, conform Digi 24 care citează News.ro. 

"Nu m-am gândit încă la o sumă. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialiştii care analizează toate documentele, situaţia de fapt în care se află, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucureşteni, pentru România, este ca acest club să joace din nou şi să ajungă cât se poate mai sus ca performanţă sportivă”, a mai spus Firea.

Ar trebui folosiți bani publici pentru salvarea Rapidului?

DA, ar trebui urmat modelul CSM București
NU, fără bani publici în sport

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, cel care a declarat zilele trecute "'țin de 6 ani cu Rapid", a emis, pe 3 iulie, ordinul de instituire a unei comisii care să negocieze preluarea Rapidului. Dintr-un buget de 350 de milioane de euro anual, primăria Sectorului 1 ar putea investi maximum 5 la sută, cât prevede legea, adică în jur de 17 milioane de euro, mai precizează sursa citată. 

Edilul de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, ar fi interesat și el să se implice. 

De asemenea, la licitația din toamnă în care va fi atribuit palmaresul alb-vișiniu și-a anunțat intenția de a participa și conducerea lui FC Voluntari. 

CSM București și CS U Craiova sunt două cluburi înființate și susținute puternic în ultimii ani de administrațiile PSD. 

"Aş vrea să salvăm Rapid, este un club simbol, o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord" Liviu Dragnea, președinte PSD

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
847153178690789
Ticu Troya  •  21 Iulie 2018, 13:49

Bai recunosc , ca daca Firea se implica pt Rapid , voi vota cu ea fara nici o problema !! Eu structural sunt de dreapta , nu m-am gandit in viata mea sa votez un psdist , dar pt Rapid votez si impotriva parintilor mei !

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Iulie 2017, 16:53
Postat de Mircea Gabriel pe 19 Iulie 2017, 16:02

Trezeste-te nene la realitate. Bai copiilor, bai oameni buni, habar nu aveti despre ce vorbiti. Am o statistica aici: 4 din zece sunt fosti *** de dinaninte de 89. 3,4 sunt copii de ai celor care erau aplaudaci inainte de 89. De aici si perceptia bolnava despre fotbal ca si fenomen si despre ceea ce s-a intamplat in Romania inainte de 89. Nu aveti toti neuroni acasa, fratilor. Nu stiti ce a insemnat dictatura comunista pentru ca *** pe vremea aceea. Pentru ca teroarea era in floare iar stadioanele voastre pline de militari si securisti. Giulestiul, Craiova sau Timisoara erau fenomene. Erau stari de spirit iar cand veneau 80-100 de mii de oameni pe stadionul national...70% erau Forza Rapid. Tremurati de frica noastra. Dardaiau securisti si militieni de teama sa nu inceapa o revolta. Ati prins aripi desi la revolutie parinti vostri stateau ascunsi ***. ***, sa mintiti, sa ***, sa ***. Din cauza voastra au disparut competitii si Gheata de Aur. *** fara scrupule. Asta sunteti. ***...asta sunteti si asta este jertfa voastra in viata. *** si slugarnicia si mai presus de orice - sa dezinformati populatia. Forza Rapid? P.S. Va este fricutza!? Aia e!

Păi frate Gabriele (tizul meu) , cam asta am spus și eu. Forza U. RESPECT Rapid.

209134806283788
Emil Georgescu  •  19 Iulie 2017, 16:42

Paine si circ.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează