FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Reacția lui Daniel Niculae la discuțiile despre controversatul sponsor de la Rapid: "Nu văd nimic în neregulă, dacă este transparenţă totală"

FOTO: Cristi Preda / GAZETA SPORTURILOR
FOTO: Cristi Preda / GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 20:59

Daniel Niculae a dat detalii despre finanțarea Academiei Rapid, formație proaspăt înscrisă în Liga a 4-a. A recunoscut că unul dintre oamenii cu banii din spatele clubului este Gruia Stoica, omul de afaceri care a dorit să cumpere echipa de la George Copos în 2013. 

"Veţi vedea sponsorii la primul meci, atunci vor apărea. Nu văd nimic în neregulă, dacă este transparenţă totală, chiar dacă e o firmă a domnului Gruia Stoica", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport.

Acum, Gruia Stoica ispăsește o condamnare de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a trucat o licitație publică. 

380-400 de milioane €este averea estimată de Capital pentru Gruia Stoica în 2017

"Primăria și-a dat acordul să cumpere palmaresul și tot ce trebuie. Apoi, dacă noi vrem să le luăm, trebuie să le cumpărăm de la Primărie"
Daniel Niculae despre palmares

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
ucluj2011
ucluj2011  •  31 August 2017, 17:05

Mult succes Rapid. Liga I fără Rapid nu are sare și piper , este muuuult mai săracă. O echipă a cărei istorie și tradiție sunt neegalate în România , ca să nu mai vorbim de acei UNICI suporteri care practic au INVENTAT încă de la sfîrșitul anilor '50 galeria în România... pe vremea cînd noi TOȚI ceilalți nu aveam idee ce înseamnbă aia galerie , deplasări , tobe , steaguri , cîntece (deplasări și grupuri organizate aveau încă DINAINTE de al Doilea Război Mondial)... restul e can-can , vorbe aiurea și comentarii ale unor oameni frustrați , fricoși , needucați , răutăcioși și PE DINAFARA FENOMENULUI fotbal. RESPECT Rapid și sper ca în cel mai scurt timp să ne REîntîlnim în Liga I acolo unde ne este locul și nouă și vouă. Deocamdată vom urmări cu nemmărginit interes ADEVĂRATELE derby-uri dintre Dinamo-Rapid-Steaua în Liga 4 , deoarece acea Steaua este ADEVĂRATA Steaua , iar Badea , DUPĂ ce Negoiță nu va mai putea ține Dinamo și va da faliment , ADEVĂRATUL Dinamo va fi cel condus ACUM de Badea. AȘA să ne ajute Dumnezeu și Maica Precistă. AMIN.

875423589292390
Pirvulescu Ionel  •  31 August 2017, 11:31

Trebuie sa intelegem ca banii pt spitale si gradinite din bugetul local NU au legatura cu bani pt sport.Deasemeni parerile cu cheltuirea lor sant ffff diferite.Eu contribui la bugetul local sect 1 si doresc sustinerea Rapidului.Cat despre sponsori,este la fel ca la meci.Nu te intereseaza cine este vecinul de pe scaunul alaturat, trebuie sa poarte culoarea VISINIE.

ucluj2011
ucluj2011  •  31 August 2017, 11:05
Postat de ucluj2011 pe 31 August 2017, 10:56

Ei lasă că nu din cauza acelor bani nu se face ce spuitu. Cu sau fără Rapid sau Steaua sau Dinamo sau Negoiță sau Primăria , TOT din cauza guvernanților nu se face ce trebuie. Suma aceea INFIMĂ nu împiedică construcția de case , de spitale , de Școli , de drumuri.... NU. Corupția și stilul nostru pur românesc împiedică aceste lucruri. Banii... MILIARDELE DE EURO se duc în altă parte.... băncile și MultiNaționalele nu-și pălătesc taxele , toți fură ... companiile străine MAI MULT decît toți hoții și borfașii din Europa Centrală și de Est și tu te legi acum de niște bani de semințe băgați ÎN SFÎRȘIT pentru o cauză bună pentru întrajutorarea sportului și a fotbalului și a Rapidului???!!!??? Ei hai că ești ipocrit. Sau te-ai născut ieri. Că pprost se vede că nu ești.

Scuze.... mă refeream la ACEST comentariu pe care nu știu de ce tot î-l ștergi.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează