FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Retragere de ultimă oră: "M-am săturat!" » Rapid București a scăpat de o rivală din Liga a 3-a

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 17:11

CSO Bragadiru, formație nou-promovată în Liga a 3-a, va fi exclusă din Seria a 2-a, cea în care evoluează și Rapidul. 

Campioana sezonului trecut a Ligii a 4-a din Ilfov nu va organiza partida de astăzi, cu CS Afumați, programată la ora 17:00. Astfel, fiind al doilea meci consecutiv pe care îl boicotează, după cel cu CS Oltenița, vor fi excluși automat din competiție. 

"M-am săturat să mă lupt singur. Am avut, în vară, o discuţie cu reprezentanţii primăriei care m-au asigurat că putem evolua în Liga a 3-a pe stadionul din Bragadiru. Nu s-a putut face nimic din tot ce s-a promis, iar eu plăteam 1.000 de euro pentru închirierea stadionului Electromagnetica. M-am săturat să fiu bătaie de joc pe banii mei'' a declarat Dumitru Tudor, președintele formației, pentru IlfovSport. 

Componentele Seriei 2 din Liga a 3-a: CS Afumați, Unirea Slobozia, Rapid, Popești Leordeni, CS Tunari, Oltenița, Axiopolis Cernavodă, CS Medgidia, CS Făurei, Înainte modelu, Progresul Spartac, Sportull Chiscani, FCSB 2 și Delta Tulcea. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
102031457272119
Radu Fifea  •  29 Septembrie 2018, 06:54

Eu cred ca ar fi mai bine sa fie excluse toate echipele din acea serie si sa ramana clona PSD-ista singura, sa promoveze fara probleme. Clona rapid, echipa de partid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează