FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Revenire neașteptată la Rapid » Se întoarce după 10 ani! + Mesajul lui Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 19:02

Ionuț Mazilu, 36 de ani, revine la Rapid după 10 ani. Fostul atacant se alătură proiectului din Giulești, unde va fi antrenor la grupurile de copii și juniori ale echipei.

”Ionuț Mazilu se întoarce în locul unde a cunoscut consacrarea, el fiind jucător al Rapidului în perioada 2006-2008. Începând de la anul va face parte din echipa de antrenori care se ocupă de formarea jucătorilor.

Vorbim de un om cu un caracter deosebit și de un fost jucător care cunoaște foarte bine spiritul Rapidului! Bine ai revenit Ionuț! Îți dorim să ai cât mai multe realizări”, anunță site-ul oficial al Rapidului.

Retras în 2013, Mazilu a marcat 18 goluri în 34 de partide pentru giuleșteni. În ianuarie 2008 a fost vândut la Dnepr pentru 4 milioane de euro.

2 trofeea câștigat Mazilu la Rapid, Cupa și Supercupa României, ambele în 2007

Mesaj de la Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, 73 de ani, e dorit la Rapid pentru un al treilea mandat ca antrenor. Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunțat că va încerca să-l convingă pe tehnician să revină în Giulești când formația va promova în Liga 1. (Detalii AICI)

Până atunci însă, Il Luce le-a transmis un mesaj rapidiștilor: ”Băieți, vă felicit! Am urmărit cu atenție evoluția voastră. V-ați îndeplinit în totalitate planul. Bravo celor care au început această competiție, dar și celor care o termină, mă refer la Pancu. Mă aștept să aveți un retur extraordinar și să duceți echipa în Liga 2, așa cum speră toți suporterii voștri. Vă felicit din nou, vă doresc un an nou bun, fericit. La mulți ani și să ne vedem cu bine și cu succes!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  16 Decembrie 2018, 12:34

La Mulți Ani maestre!!! Sănătate Dvs. și familiei Dvs. Sărbători fericite

Vezi toate comentariile (1)
Comentează