FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS U II CRAIOVA - FC U CRAIOVA, VINERI, ORA 14:00, LIVEVIDEO PE GSP.RO

S-a întors circul în Bănie! Șefii lui CS U Craiova râd de rivala FC U și de Peluza Sud înaintea duelului de vineri din Liga a 3-a » A venit și replica lui Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 13:30

"Satelitul" Craiovei din Liga 1, CS U II, și FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Mititelu, se întâlnesc mâine, de la ora 14:00, pe Extensiv, în etapa a 11-a a Ligii a 3-a.

  • Partida va putea fi urmărită în direct pe canalele de YouTube și Facebook ale clubului gazdă, dar și pe site-ul www.ucv1948.ro. Meciul va fi liveVIDEO+FOTO pe GSP.ro. 

Gazdele au emis azi un comunicat acid, în care au ținut să facă anumite precizări cu privire la acest joc.

Șefii lui CS U ironizează echipa din Liga a 3-a, căreia nu-i pomenesc numele, și lasă de înțeles că în acest moment Peluza Sud '97 Craiova, numită în comunicat "galeria lui Mititelu", nu poate intra pe Extensiv, deși i s-au rezervat 300 de bilete. 

De asemenea, CS U Craiova a precizat că nu va detașa fotbaliști de la echipa mare la "satelit". 

Ce scrie în comunicatul CS U Craiova:

  • (...) "Galeria domnului Adrian Mititelu va primi 300 de bilete (mai mult de 5% din totalul locurilor pe stadion) în sectorul destinat oaspeților de la tribuna II. Prețul acestora va fi de 2 lei bucata. Precizăm faptul că, până la această oră, nu am primit nicio solicitare oficială pentru bilete din partea clubului oaspete. (...)
  • (...) "Clubul nostru nu va trata în mod diferit această partidă față de cele disputate în compania celorlalte adversare din seria noastră, adică nu va detașa alți jucători de la echipa mare. Rămânem fideli însuși principiului care a stat la baza înființării echipei secunde a clubului: cel de a pregăti juniori pentru a putea face pasul la echipa mare a Universității Craiova." (...)
  • În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul și de după partidă vom folosi apelativul ”echipa oaspete” pentru formația domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra „continuitate prin patron”, echipa oaspete folosește abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru și imnul oficial al clubului nostru. Toate aceste elemente de identitate au aparținut și vor aparține pentru totdeauna Universității Craiova, adică orașului și suporterilor Științei din toată lumea.

REPLICA LUI MITITELU

Finanțatorul oaspeților de mâine, Adrian Mititelu, a răspuns în aceeași notă ironică, pe facebook. El a postat mesajul "Răspunsul meu" și a atașat dedesubt un facsimil cu actul prin care a luat ființă CS U în 2013, contractul de asociere dintre Clubul Sportiv din Craiova și societatea Blue Lions cu sediul în București. 

45116606 2156735867986193 1261984721550704640 n

CONTEXTUL DIN BĂNIE: NICIUNA NU E ADEVĂRATA ȘTIINȚA!

CSU Craiova a cerut în instanță, printre altele, recunoașterea faptului că deține întregul palmares al clubului alb-albastru, din 1948 până în prezent. După mai multe pronunțări ale instanțelor, Curtea de Apel Timișoara a decis anul acesta definitiv și irevocabil că "nu există nicio dovadă că reclamanta a fost înființată în 1948, ci, dimpotrivă, din actele ei rezultă că s-a înființat în 1991 și a dobândit personalitate juridică în 1995. Nu e nicio dovadă că între reclamantă și echipa de fotbal istorică Universitatea Craiova există identitate sau continuitate" (citat din motivare).

CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

  • Actualul club din Liga 1 are în palmares un singur trofeu: Cupa României din 2018
  • Actualul club al lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, care e în Liga a 3-a, nu are în palmares nimic, fiind o grupare înființată în 2017, pe o nouă societate
  • Clubul FC U Craiova, dezafiliat în 2011 de FRF și intrat în faliment acum 4 ani, ar fi de fapt deținătorul palmaresului istoric (4 titluri și 6 Cupe). Nu există o decizie în instanță care să ateste acest lucru, dar în același timp această afirmație nici nu a fost contestată în vreun tribunal până acum
  • Mititelu a declarat că va solicita la un moment dat ca instanța să valideze transferul palmaresului istoric de la societatea intrată în faliment către societatea sa actuală, adică spre clubul din Liga a 3-a
  • La aproape 3 luni de la sosirea motivării, CS U Craiova nu recunoaște decizia instanței: pe site-ul oficial încă are trecut întreg palmaresul istoric al Științei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
fcu1948
fcu1948  •  02 Noiembrie 2018, 16:23
Postat de suporterucv pe 02 Noiembrie 2018, 10:22

Se impune o corectie ....procesul cu palmaresul nu este incheiat. Decizia nu a fost si irevocabila. Se judeca la ICCJ. Apoi, si daca va fi pierdut, el va intra in patrimoniul falimentarei FCU, va fi inclus in masa credala si se va scoate la licitatie ! Asa ca rabdare...

Se impune o corecție, procesul cu palmaresul nu se va judeca pe fondul cauzei, ci pe chestiuni procedurale. Oricum, din moment ce 2 Instanțe diferite au spus ca ONG-ul lui pavel badea denumit Clubul Sportiv Universitatea DIN Craiova a fost fondat in 1991, a dobândit personalitate juridică in 1995 și nu a fost afiliat la FRF, atunci nu prea mai exista loc de interpretări privind palmaresul.

fcu1948
fcu1948  •  02 Noiembrie 2018, 16:18
Postat de suporterucv pe 02 Noiembrie 2018, 10:30

Am tinut cu totii cu FCU ce e de neinteles ? Eu ma numar printre aceia 15 mii care am fost la severin in celebrul meci dintre cele doua. Numai ca intre timp FCU a falimentat...si mai mult decat atat justitia i-a anulat si Marca !!! Cu cine ai vrea sa tina lunea in orasul asta ?? Cu aia din liga a 3-a care nu inseamna nimic si care este patronata de acelasi priceput care a falimentat-o pe FCU ??

Tare curios sunt cu cine or fi ținut fanii lui Glasgow Rangers atunci când echipa a falimentat și a fost retrogradata in Liga 3. Cred ca au devenit cu toții fani Celtic Glasgow, doar erau in Liga 1 și câștigau campionatul an de an. Asta apropos de cât de mari suporteri suntem și cum ne susținem echipa la greu....

suporterucv
suporterucv  •  02 Noiembrie 2018, 10:30
Postat de Gabriel Zoro pe 01 Noiembrie 2018, 21:23

Nu vreau să intru în polemică cu nimeni,dar nu înțeleg d-nul Marcel Popescu(Csu psd),d-nul Pavel Badea(csu psd),când erau angajații lui Mititelu la ce echipă erau? ȘI O INTREBARE PENTRU CEI AI LUI csu psd PÂNĂ ÎN 2013 CU CARE UNIVERSITATEA CRAIOVA AȚI ȚINUT? VĂ MULȚUMESC ,RESPECT.

Am tinut cu totii cu FCU ce e de neinteles ? Eu ma numar printre aceia 15 mii care am fost la severin in celebrul meci dintre cele doua. Numai ca intre timp FCU a falimentat...si mai mult decat atat justitia i-a anulat si Marca !!! Cu cine ai vrea sa tina lunea in orasul asta ?? Cu aia din liga a 3-a care nu inseamna nimic si care este patronata de acelasi priceput care a falimentat-o pe FCU ??

Vezi toate comentariile (51)
Comentează