FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC ARGEȘ II - DINAMO II

Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant

Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat la Pitești / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești
Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat la Pitești / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 15:55 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 16:17

E dezastru pe toate planurile la Dinamo, în anul în care „câinii” se află la 90 de minute de retrogradarea în Liga 2! „Satelitul” din cel de-al treilea eșalon n-o duce nici el mai bine: a „picat” în Liga 4, iar ultimul meci al sezonului a fost un adevărat fiasco. 2-8 la Pitești, cu FC Argeș II.

Vecine în subsolulul play-out-ului, ambele deja retrogradate în „D”, echipele secunde ale lui FC Argeș și Dinamo au oferit o partidă cu 10 goluri în meciul desfășurat azi pe stadionul „Nicolae Dobrin”. 

Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat la Pitești

Dacă la pauză tabela indica doar 2-0 în favoarea piteștenilor, desfășurarea ostilităților din repriza a doua a fost halucinantă. Piteștenii au marcat pe bandă rulantă și conduceau în minutul 83 cu 7-0! S-a terminat 8-2, cu două goluri de onoare marcate de oaspeți în minutele 86 și 90.

Prestația dinamoviștilor ridică, însă, multe semne de întrebare. Cu 3 fotbaliști de 20 de ani în echipă, cu Cătălin Hîldan jr. și alte piese de bază (Turcin, Stelea, Floarea, Mitran, Spînu sau Penescu) pe teren și Sorin Colceag pe bancă, roș-albii au fost călcați în picioare de o formație ce a avut în componența lotului inclusiv copii de 14, 15 și 16 ani.

Singura scuză a lui Colceag? Câțiva dintre titularii obișnuiți au evoluat alături de Dinamo U19 în finala mică a Ligii Elitelor U19, desfășurată tot azi, în Giulești, în compania Farului. Echipa e antrenată de Gică Mihali și e singura care a ținut steagul sus în Ștefan cel Mare în acest sezon.

Dinamo II a fost un simplu sparring partner în play-out-ul pe care l-a încheiat în genunchi: a încasat umilință după umilință, inclusiv un 0-6 cu FCSB II. Echipa se va desființa la finalul sezonului, mai ales că situația clubului e critică. 

FC Argeș II – Dinamo II 8-2(2-0)

  • Au marcat: Florescu(min.21, 54), Stoica (min.44), Al.Crivac (min.62), Grigore(min.73), Pîrvu (min.78), Mitoi (min.83), Drugan (min.90+1) / Borunceanu(min.86), Mitran(min.90)

FC Argeș II: Frumuzache(min.74 Bettini) – Potoroacă (min.45 M. Dică), Constantin, Ciuciulete (cpt), Dobre - Dinoci, Al. Crivac, Stoica (min.45 Drugan), Pîrvu – G.Oprescu (min.45 Mitoi), Florescu (min.74 Grigore)
Antrenor: Marius Priseceanu

Dinamo II: Pauletti – Turcin, Marinescu, Flaugiu, Donciu – Stelea, Hâldan, Floarea, Mitran (cpt) – Spînu, Penescu
Rezerve: Sîrbu, Vasilescu, Rotaru, Borunceanu, Munteanu, Durloi
Antrenor: Sorin Colceag

Clasamentul play-out-ului din Seria 4 din Liga 3, înaintea meciului de azi

Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant

VIDEO Constantin Anghelache, verdict dur cu privire la Dinamo: „90% sunt retrogradați!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

EXCLUSIV // VIDEO Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Vasi86
Vasi86  •  28 Mai 2022, 07:43

E un meci de liga a-III-a, la ce naiba sa te astepti? Pai unii iau 8-2 in CL si nu se mai discuta atat de umilinta, *** cu perje etc :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  27 Mai 2022, 22:43

Meci jucat la pariuri. Umilinta doar in capul vostru!

mattteo
mattteo  •  27 Mai 2022, 17:34

Barcelona-Bayern 2-8 sau ceva asemanator. Asa deci.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează