FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Sechestru pe averea lui Adrian Mititelu! Patronul lui FCU Craiova pus sub acuzare în dosarul Maxitec

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 19:14

Lui Adrian Mititelu (51 de ani), patronul echipei FC U Craiova 1948 din Liga 3, i-a fost pus sechestru pe avere, din cauza dosarului „Maxitec“.

UPDATE 20:50

Mititelu a reacționat pe contul oficial de Facebook, după ce a citit știrea apărută pe GSP.ro. Finanțatorul liderului din Liga 3 a afirmat că acest dosar a fost făcut la ordinul lui Mihai Rotaru, patronul rivalei din oraș.

„O știre veche, despre un proces despre care am tot dat explicații! Sechestrele asiguratorii există de ani de zile! Dosarul mi-a fost făcut în 2013 la ordinul lui Rotaru prin Alina Bica, șefa de atunci a DIICOT!

Acuzele sunt absurde! Sunt acuzat că am vândut subevaluat un teren extravilan agricol! Dosarul se află pe rolul instanței! Sunt NEVINOVAT! Aștept să mi se facă dreptate! FCU n-are nicio problemă”, a fost postarea lui Mititelu

O stire veche,despre un proces de care am tot dat explicații! Sechestrele asiguratorii exista de ani de zile!Dosarul...

Publicată de Adrian Mititelu pe Joi, 21 noiembrie 2019

Procurorii DICOT au trimis în judecată 9 inculpați în 2014, pe Adrian Mititelu, Ionescu Ştefan, Preoteasa Gigel, Negru Claudia, Joavină Gheorghe, Oprea Gigi, Daniel Roşianu, Trandafir Fănel şi Crăciunoiu Iancu. Capetele de acuzare sunt: constituirea unui grup infracțional, evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea cu rea-credință a bunurilor societății, comise în perioada 2003-2006.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au pus sechestru pe averea celor 9. Suma pe care Fiscul o are de recuperat este de aproximativ 5 milioane de euro!

„Dispune instituirea sechestrului asigurator asupra patrimoniului inculpatului Mititelu Adrian Marian până la concurenţa sumei de 21.609.279 de lei, la care se adaugă accesoriile fiscale calculate de la data producerii prejudiciului până la data achitării integrale a sumei datorate", se arată în hotărârea instanţei.

Problemele lui Mititelu ar putea s-o afecteze serios și pe FCU Craiova, formație aflată pe primul loc în Seria a IV-a din Liga 3 cu un avans de 10 puncte față de urmăritoare.

5.000.000 €are de recuperat Fiscul în acest dosar

„Au evidenţiat în contabilitatea societăţilor comerciale pe care le administrau sau la care erau acţionari/asociaţi atât cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni reale, cât şi operaţiuni fictive. Totodată, aceştia au omis evidenţierea în aceste documente a unor operaţiuni comerciale efectuate şi a unor venituri realizate“
Precizările anchetatorilor

VEZI ȘI:

ROMÂNIA // Dan Petrescu, prima reacție după demisia lui Cosmin Contra: „În viață primești ceea ce meriți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  22 Noiembrie 2019, 16:26
Postat de Adrian Addryano pe 22 Noiembrie 2019, 15:00

Est un dosar făcut la comandă după ce a primit de trei ori NUP.

Adică:neînceperea urmăririi penale.

198939213804366
Adrian Addryano  •  22 Noiembrie 2019, 15:00

Est un dosar făcut la comandă după ce a primit de trei ori NUP.

addytzu
addytzu  •  22 Noiembrie 2019, 12:12
Postat de andi_frunzescu pe 22 Noiembrie 2019, 09:21

Acum vă anunț ceva in premiera.Am spălat și eu bani.Am dat intr-o luna indexul la apa calda mai mic ca sa plătesc mai puțin iar luna viitoare l-am dat mai mare ca sa plătesc mai mult.Sa vina DNA-ul sa îmi facă dosar și sa îmi pună sechestru pe avere că am spălat bani.Mentionez ca acest lucru l-am făcut prin anul 2006 iar faptele mele de o gravitate enorma cred că s-au prescris așa că am scăpat de belele.Altii care au furat miliarde de euro de la ANRP profitând că instituțiile statului român sunt cele mai slabe din lume in schimb nu vor scăpa.Banii înapoi și la închisoare.

Așa am făcut și eu exact ca tine,acum sa vedem daca îmi fac dosar ăștia pentru spălare de bani iar interlopii care au furat miliarde de euro de la ANRP vor primii pedepse cat primesc hoții de găini exact cum s-a întâmplat în "dosarul Microsoft".

Vezi toate comentariile (39)
Comentează