FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIGA 4

Ședință specială la AMFB » Ce se va întâmpla la derby-urile din Liga a 4-a: "E o situație excepțională"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 20:27

Asociația Municipală de Fotbal București a avut astăzi o ședință cu Jandarmeria pentru a se asigura că la derby-urile dintre Steaua, Dinamo și Rapid din Liga a 4-a își vor face apariția și unități ale jandarmilor.

"Această întâlnire a avut loc din inițiativa Asociației Municipale de Fotbal Bucuresti, pentru a veni în sprijinul celorlalte echipe participante în Liga 4. Este o situație excepțională, urmează a fi gazde pentru echipe care pot avea și 2.000-3.000 de spectatori, iar spectacolul fotbalistic trebuie să primeze.

Reprezentanții Jandarmeriei au asigurat cluburile că vor beneficia de consiliere și sprijin din partea lor, pentru a putea organiza aceste partide în condiții de siguranță. La nivelul Jandarmeriei există o unitate specializată pentru combaterea grupurilor de suporteri violenți, iar ofițerii acestei unități se vor implica activ și în organizarea jocurilor de Liga 4", a declarat Claudiu Baboia, secretar general AMFB.

Lista echipelor din Liga IV-a: AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo, FC Metaloglobus II, CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac II, AS Academia Rapid, AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc SA, CSA Steaua, AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914 și ACS Victoria.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
visiniujohn
visiniujohn  •  25 August 2017, 10:04

Rapid- Steaua va aduna mai multi spectatori decat orice meci din liga 1 a fcsb-ului...

catalynn
catalynn  •  24 August 2017, 23:17
Postat de rakitic pe 24 August 2017, 23:18

Imaginatia dauneaza grav sanatatii!

mai bine ca randoom asta de mai jos, el nu isi imagineaza nimic, ia totul mura in gura de la patronul sau din Pipera si se da mare pe aici ca are informatii "pe surse" . Asa slujitor devotat mai rar, nu-l vad bine pe amaratul ala de Lutu! :-))))

rakitic
rakitic  •  24 August 2017, 23:18
Postat de catalynn pe 24 August 2017, 23:04

Corect! Fotbalul e pt suporteri, fara noi nu face doi bani! Mai bine vad un meci de L4 unde tot stadionul canta si te simti ca in finala CL decat un meci gen fcsb-Concordia din L1 unde se aud greierii cand nu se aude ecoul .... oricum ca nivel fotbalistic nu e mare diferenta, macar aia din L4 stiu ca joaca pt glorie si colori, nu vedete de carton blazate si supraponderale :-))))

Imaginatia dauneaza grav sanatatii!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează