FOTBAL  »  LIGA 3  »  ȘOIMII LIPOVA - FC U CRAIOVA 0-1

ȘOIMII LIPOVA - FC U CRAIOVA 0-1 // VIDEO Porniră spre promovare! Oltenii lui Trică și Mititelu au debutat cu victorie în noul sezon din Liga 3

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 19:50

FC U Craiova 1948, formația finanțată de Adrian Mititelu, a debutat cu victorie în noul sezon de Liga 3, ediție în care își propune promovarea. 

Oltenii s-au impus în deplasare cu Șoimii Lipova, o contracandidată în lupta pentru accederea în liga secundă, scor 1-0. 

După o primă repriză fără evenimente notabile, săracă în faze de poartă, FC U Craiova a deschis scorul în minutul 47, prin Stoenac. Lansat excelent în careu de Negru, acesta a îndeplinit o simplă formalitate.

Coordonați din teren de Ovidiu Dănănae (33 de ani), fundaș cu o incontestabilă experiență la nivel de primă divizie, oltenii au conservat rezultatul și au plecat acasă cu toate cele trei puncte.

Repriza secundă + bucuria de la final:

  • Golul oltenilor, la minutul 36!

Încurajați de 200 de ultrași

La Pâncota, pe o căldură sufocantă, alb-albaștrii au fost susținuți de aproximativ 200 de ultrași. Aceștia boicotează în continuare meciurile de pe teren propriu, care se vor disputa în acest sezon la Severin și Târgu Jiu, însă sunt prezenți într-un număr consistent în fiecare deplasare.

Azi, aceștia au continuat războiul cu Adrian Mititelu, pe care l-au înjurat în permanență. La final, galeria a cântat minute în șir alături de jucători și de antrenorul Eugen Trică.

Formația finanțată de Adrian Mititelu e prezentă în Seria a IV-a din Liga 3, alături de nume precum CS Gilortul Târgu Cărbunești, Flacăra Horezu, CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir, ACS Poli Timișoara, AS Fortuna Becicherecu Mic sau ACS Progresul Pecica sau CSC Dumbrăvița.

Vezi și:

Mititelu, declarații incendiare după numirea lui Pițurcă la Craiova: „Își arogă în mod ABUZIV ȘI CRIMINAL numele clubului. Semnam un contract de milioane de euro când am auzit vestea” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fcu1948
fcu1948  •  24 August 2019, 09:02
Postat de antalmihai pe 23 August 2019, 23:06

ptiu! rusine!brutar prost si nesimtit! ptiu!

Lasă ca e simțit ăla care a înșelat statul roman primind nejustificat de la ANRP zeci de milioane de euro. Mai bine brutar decât un corupt specializat in furtișaguri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  23 August 2019, 23:06

ptiu! rusine!brutar prost si nesimtit! ptiu!

fcu1948
fcu1948  •  23 August 2019, 23:05
Postat de univ_craiova1 pe 23 August 2019, 20:20

Dii manzule alături de 200. 000 mii de fani:))))

A vorbit sustinatorul struțo-cămilei înființata in 2013 la Bucuresti de către PSD și camarila lor de îmbogățiți din ilegalitati ce au prejudiciat bugetul statului....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează