FOTBAL  »  LIGA 3  »  ASR BRAȘOV

SR Municipal Brașov e gata de joc! „Copiii Orașului” încep returul cu o echipă cu media de vârstă de 20 de ani » Planul revoluționar al „stegarilor”

SR Municipal Brașov // FOTO: Iulian Cuibar +2   FOTO
SR Municipal Brașov // FOTO: Iulian Cuibar

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 01:36

SR Municipal Brașov // Echipa suporterilor „stegari” începe returul cu o echipă a cărei medie de vârstă este de 20 de ani. Primul meci din 2019 e azi, de la ora 15.00, în deplasare cu FC Pucioasa.

SR Municipal Brașov va începe returul Ligii a 3-a cu un lot alcătuit în marea lui majoritate din puști proveniți de la școli de fotbal din oraș, în condițiile în care membrii Ligii Suporterilor Stegari au drept principal obiectiv aducerea clubului „pe zero” din punct de vedere financiar.

Totul pentru a putea pune la cale, din vară, un plan cu bătaie ceva mai lungă, în acest sens fiind purtate discuții cu autoritățile locale, cu reprezentanți ai clubului Corona și ai mai multor firme private. Astfel, în perioada de pregătire de iarnă, la echipă au venit în probe peste 40 de jucători, dintre care 14 au fost păstrați de antrenorul Florin Stângă în lot, alături de 9 fotbaliști rămași din formația din tur.  

Media de vârstă a echipei este de de 20 de ani. Cei mai tineri dintre ei au 15 ani (Sergiu Pârvulescu și Vadim Covalciuc), iar cei mai în vârstă sunt Răzvan Mitroi, 35 ani, și Florin Stîngă, 40 ani.

„Fiind cel mai tânăr lot din istoria fotbalului brașovean care evoluează la nivel profesionist, cu jucători născuți și crescuți la Brașov, băieții care vor evolua în acest retur au primit și o denumire generică sub care vor intra pe gazon: «Copiii Orașului».

Jucătorii veniți în această iarnă provin de la scolile de fotbal ACS Kids Tâmpa și CSȘ Brașovia, dar și de la cluburile Inter Cristian și Daco-Getica, cărora le mulțumim pentru deschiderea avută față de acest proiect care își propune să ofere tinerilor brașoveni șansa să facă pasul spre fotbalul profesionist de nivel înalt.

Din noiembrie şi până acum, LSS a adunat peste 17.000 de lei din cotizaţiile suporterilor şi a atras numeroşi sponsori şi parteneri din mediul privat. Avem, în continuare, discuţii cu Primăria Braşov şi Corona, ele nu au fost sistate, dar vrem să ne asigurăm că toate punctele protocolului sunt în regulă pentru a duce mai departe acest club la un nivel profesionist”, a spus Alexandru Filip, reprezentant al LSS.

Primul meci, la Pucioasa

Pe locul 4 în Seria a III-a, cu 29 de puncte, SR Brașov va juca în prima etapă a returului sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare la FC Pucioasa (locul 7, 23 de puncte).

„Obiectivul meu personal este să reuşesc să fac din aceşti copii oameni, care să înţeleagă că fără muncă şi fără disciplină nu pot realiza nimic în viaţă. Eu am mare încredere în ei că putem obţine rezultate pozitive.

Nu mă tem de retrogradare, băieţii sunt avizi de performanţă şi sunt convins că vom putea face meciuri bune. Putem face lucruri măreţe. Cu multă muncă, disciplină şi încredere putem putem reuşi. Presiune este mereu la fotbal, iar eu ca antrenor voi pune presiune pe jucători pentru că doar aşa ei pot creşte.

Ştim că vom avea un meci dificil la Pucioasa, dar sper ca prin ambiţie şi determinare să obţinem un rezultat bun”, a spus antrenorul Florin Stângă înaintea primului meci oficial din 2019.

Lot SR Municipal Brașov

Portari: Al. Popa, Maxim
Jucători de câmp: S. Pîrvulescu, Toader, Dumbravă, Tălmaciu, Renţa, Horhocea, Dragomir, Nicolau, Răducanu, D. Sandu, R. Marin, C. Grigore, Covalciuc, Stângă, Antone, D. Popa, Mitroi, Stoian, H. Popa, C. Danciu, Tomi Doru

asr brasov 2 +3 FOTO

Vezi și: VIDEO SPECTACULOS Giuleștiul e de nerecunoscut! Imagini filmate cu drona cu primele tribune „sparte” de utilaje

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează