FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Dumitru Dragomir lansează un scenariu-bombă: „Îi transmit semnale lui Gigi să joace în Ghencea” + Atac dur la Talpan: „O ia rău pe arătură”

Dumitru Dragomir, alături de Gigi Becali
Dumitru Dragomir, alături de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 13:08 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 14:14

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul șef al LPF, crede că FCSB va fi primită pe noul stadion din Ghencea, costurile de întreținere pentru acesta fiind prea mari pentru Armată. În plus, îl atacă pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Stadionul „Steaua”, pe care FCSB a primit „interzis”, ar putea totuși să devină „casa” formației lui Gigi Becali, susține Dumitru Dragomir. Motivul? CSA ar putea să aibă probleme cu întreținerea arenei de 100 de milioane de euro, în condițiile în care Armata ar urma să taie finanțarea secției de fotbal.

Dumitru Dragomir: „Am auzit că Armata închide robinetul, o să fie jale”

„CSA Steaua își joacă viitorul în următoarele două luni. Dacă nu vor promova în Liga 2, cei de acolo vor avea soarta lui Dinamo de azi. Vor veni vremuri grele în România și nu o să mai găsiți nebuni ca Gigi Becali să bage bani în fotbal. Am auzit sigur că Armata va închide robinetul, iar cu întreținerea noului stadion o să fie jale. Nimeni nu va da din bugetul Statului un milion de euro pentru întreținerea acestui stadion. 

Cei de la Armată nu sunt nebuni să facă așa ceva și nu vor face. Păi, nu sunt bani de pensii din bugetul Statului și credeți că se vor găsi bani pentru întreținerea stadionului? Să nu se gândească că le va da Pițurcă bani ca să îi ajute că nu le dă niciun euro. Am auzit ca vor să îi transmită semnale lui Gigi să vină să joace în Ghencea, iar Gigi știe și el asta

Stadionul ăla trebuie înteținut după ce o să fie preluat de la CNI, iar CSA Steaua nu are banii ăștia, un milion de euro pe an. De unde să îi aibă? Trebuie să găsești patru-cinci echipe ca să îți joace acolo ca să îți scoți si tu din bani, dar vreau să îmi spuneți și mie care sunt alea cinci echipe care să îți dea 25-30.000 pe lună sau pe meci?”, se întreabă Dragomir. 

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Talpan: „Omule, nu o să ajungi niciodată comandant”

În această săptămână, Florin Talpan l-a înțepat pe George Ogăraru, team managerul de la CSA Steaua. „Și-au permis să își bată joc de mine și de munca mea de ani de zile, reținându-mi din salariu o sumă considerabilă, iar alții câștigă mii de euro pe lună pentru poze pe Facebook cu ursuleții”, a scris Talpan, referire la gestul caritabil făcut de CSA Steaua la meciul cu FCSB 2, când în tribună au fost 101 de ursuleți, în scopuri caritabile.

Mesajul juristului l-a deranjat pe Dragomir, care a sărit în apărarea lui Ogăraru, fost jucător în Ghencea: „Talpan a început să o ia rău pe arătură, iar suporterii din Peluza Sud trebuie să intervină. Nu te poți lua și de George Ogăraru. Băiatul ăla este un copil crescut în Ghencea, iar el este copilul Stelei. Ne-a reprezentat cu mândrie la Ajax, iar dacă mergem acolo cred că olandezii îl respectă mai mult decât noi, iar lui Talpan zic eu că trebuie să îi fie bătut obrazul. 

Omule, nu o să ajungi niciodată comandantul clubului Steaua. De asta ai facut tot acest circ cu procesele pentru că tu ai crezut că dacă îi vei lua Steaua lui Gigi Becali te vor pune aia comandantul CSA. Ești un bun jurist, dar procesele te-au măcinat psihic și începi să ataci pe toată lumea din jurul tău și ai devenit un om frustrat. 

Este mare păcat, dar Talpan prea a început să dea în oamenii din Ghencea. O să își dea seama într-o bună zi de tot răul pe care l-a făcut steliștilor, după ce a spart Steaua în două tabere”, a adăugat Dragomir, pentru Prosport

VIDEO. „Steaua by night”! Imagini SENZAȚIONALE cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Mai multe știri despre CSA Steaua:

A știut FCSB de ce renunță la Cupă! Planul blocării Stelei poate continua: „Le dăm replica milionarilor din Liga 3”

Valeriu Răchită, încă o poveste amuzantă cu Claudiu Răducanu » Ce cărți a confundat fostul atacant stelist: „O, ce bine, Vivi!” :D

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  18 Aprilie 2021, 15:12

Fratia infractorilor. Puscariasul Mitica nu putea sa fie decat de partea ciobanului infractor, asa cum a fost mereu si cand era la sefia LPF

stoichkov10
stoichkov10  •  17 Aprilie 2021, 18:26

sa trezit colonelul SIE viorica predosanu,..nume conspirativ puscasu, gretzos

1126606734039233
Viorel Predosanu  •  17 Aprilie 2021, 18:19
Postat de gigi.debelihu pe 17 Aprilie 2021, 15:59

gigi a spart steaua in doua!!.... nu talpan! ....voi chiar nu intelegeti!?? ca sa persisti in prostie, mi se pare indecent si jignitor la adresa tuturor! instantele juridice chiar sunt nebune toate!!? nu! voi sunteti arlechinii pe care se bazeaza ciobanul ca sa umple conturile fetelor lui! Din pacate cat timp va fi gigi in fotbal, Romania nu va mai avea fotbal adevarat! Ci doar unul de cumetrii gigiste!

Aiureli, baliverne, bazaconii, desprinse din cărțile instructorilor și comisarilor sovietici păstrare in seiful UM02301! 1. Steaua se afla in liga a I-a din 1947 pana in prezent, fără intrerupere, cu diverse denumiri și acum se numește FCSB. 2. CSA nu a contestat in justiție niciodată locul din liga I-a și nici ca transferul secției de fotbal de la stat la privat și militar la civil s-a făcut ilegal! 3. CSA a obținut in justiție ceea ceva cerut adică dreptul exclusiv de a folosi marca, dar asta nu are legătura cu echipa din liga I-a, tocmai din cauza asta și-au făcut echipa noua in 2017 fără sa emită pretenții la locul FCSB. In concluzie FCSB este continuatoarea echipe apărute in 1947 și evident deținătoarea palmaresului! In rest sunt speculații, ineptii, citate din operele lui Stalin și Pauker!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează