FOTBAL  »  LIGA 3  »  CETATE DEVA

Un nou început » Ştefan Nanu va antrena Cetate Deva, în Liga 3

Ștefan Nanu, la ACS Poli
Ștefan Nanu, la ACS Poli

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 16:59

Ştefan Nanu (50 ani) a părăsit la finalul campionatului trecut pe ACS Poli Timişoara, echipă unde a îndeplinit funcţia de team manager, pentru a reveni la postura de antrenor.

Fostul internaţional a preluat conducerea grupării LPS Cetate Deva, echipă retrogradată, la finalul sezonului trecut, dar care îşi va păstra statutul de divizionară C.

„Mie îmi plac astfel de provocări. Şi în alte proiecte în care am fost implicat, la Minerul Motru şi Poiana Câmpina, am plecat la drum în astfel de condiţii şi am realizat lucruri frumoase. Voi miza, în general, pe jucători tineri, dornici de afirmare. Vom efectua, în perioada următoare, un cantonament într-o locaţie care va fi stabilită în scurt timp”, a punctat Ştefan Nanu a cărui soţie, Olivia, şi-a prelungit acordul cu echipa feminină de handbal Rapid Bucureşti.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Sorin Colceag a revenit în fotbalul românesc, după experiența de la Zimbru Chișinău! Va antrena o echipă de Liga 3: „Aici am început cariera”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează