FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Surpriză! Florin Costea va semna cu o echipă din fotbalul mic din România

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2017 16:16

Experimentatul atacant Florin Costea (32 de ani), ultima oară în liga secundă din Cipru, va reveni în țară la o grupare de Liga a III-a, ACS Șirineasa. E o alegere surprinzătoare, ținând cont că echipa lui de suflet, FC U Craiova, e doar cu un eșalon mai jos. 

Formația care și-a stabilit cartierul general în Valea Jiului, la Petroșani, va obține serviciile cunoscutului jucător ieșit de mai multă vreme din prim planul fotbalului românesc.

ACS Șirineasa, aflată în grija omului de afaceri Nicoale Sarcină, are un debut perfect de campionat: șase victorii din tot atâtea posibile în startul campionatului de Liga a III-a.  E pe primul loc în Liga a 3-a, Seria a 4-a, având 4 puncte peste CS U Craiova 2. 

Cum publicul din Petroșani a adoptat deja noua echipă, oficialitățile locale intenționează să găsească o cale de colaborare pentru ca formația să se numească, din sezonul viitor, ACS Jiul Petroșani.

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Costea lăsase de înțeles, printr-o postare pe facebook, că ar putea reveni la FC U Craiova, în Liga a 4-a, alături de Mihai Dina, după ce cu echipa lui Mititelu semnase și fundașul Ovidiu Dănănae. 

150.000 €este cota pe transfermarkt a lui Florin Costea 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  06 Octombrie 2017, 09:56

Surpriza? Trebuia sa fie transferat la Real Madrid prazilianul?

kwd2015
kwd2015  •  05 Octombrie 2017, 19:40
Postat de lionforever pe 05 Octombrie 2017, 17:38

Și-a dat seama cine este adevărată știința și nu a vrut sa joace pentru FC booveni

Loool. Clona psd....

kaloogarele
kaloogarele  •  05 Octombrie 2017, 18:18

echipa lu' mititelu e eventual "universitatea castranova" nu "universitatea craiova". asa a zis tribunalu'. nush daca ai observat, nici macar gesepeu' nu le mai zice "universitatea" la feceliterau1948, ca le e frica de proces

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close