FOTBAL  »  LIGA 3  »  REVENIRE

Tatăl unui fotbalist de la FCSB a revenit pe teren la 46 de ani! A jucat într-un meci de Liga a 3-a

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 16:47

Cristi Bălașa, tatăl jucătorului FCSB-ului, Mihai, se legitimase, înaintea startului în returul Ligii a III-a, pentru a se pune la dispoziția echipei pe care o antrenează, FC Aninoasa, atunci când situația o va impune.

Meciul din runda trecută, disputat pe teren propriu cu Voința Turnu Măgurele, scor final 1-1, a bifat revenirea pe gazon a lui Bălașa, la 46 de ani, zece ani după ce acesta agățase ghetele în cui! Bălașa evolua, la acel moment, la Concordia Chiajna în eșalonul secund.

Antrenorul Aninoasei a intrat pe teren în meciul cu teleormănenii în minutele de prelungire, dar a anunțat că va fi prezent pe gazon, în continuare, mai multe minute, când echipa va avea nevoie de el.

FC Aninoasa ocupă, în C3, după 20 de etape, penultimul loc, cu 13 puncte, unul mai mult decât ocupanta ultimului loc, CS Mioveni 2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Aprilie 2018, 16:56

Poate-i face o ofertă Academia Stavrid, să întinerească lotul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează