FOTBAL  »  LIGA 3  »  FOTBAL MIC

Un junior dorit de Dinamo are obiective îndrăznețe » Propunere spectaculoasă către clubul său: Real, Bayern, United sau liber! :)

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Un junior de la Viitorul Argeș Alexandru Duminică i-a făcut o propunere inedită patronului: dacă nu va fi transferat la o echipă precum Barcelona, Bayern sau United până în iulie, jucătorul să fie lăsat să plece pe 9.000 de lei.

Viitorul Argeș Alexandru Duminică este o academie de fotbal care evoluează în competițiile din județul Argeș. Acest lucru nu atrage atenția cu nimic, însă unul dintre jucători i-a solicitat clubului un lucru ce poate fi catalogat drept cel puțin îndrăzneț.

Dragoș Trașcă, 17 ani, se află în atenția lui Dinamo, iar jucătorul, reprezentat de tatăl său, Marin, a solicitat clubului să încheie un contract prin care va putea să plece în luna iulie doar prin achitarea grilei de formare în cazul în care fotbalistul nu va semna cu una dintre echipele trecute în contract.

Lista formațiilor este cea care atrage atenția: AC Milan, Inter Milano, AS Roma, Lazio, Juventus, Fiorentina, Napoli, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Benfica, Sporting Lisabona, FC Porto, Anderlecht, Standard Liege, FC Bruges, Feyenoord, Ajax, PSV, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen, Hamburg, FC Koln, Stuttgart, Dortmund, Real Madrid, Barcelona, Espanyol, Atletico Madrid, Valencia, Deportivo, Sevilla, Steaua, Dinamo sau Viitorul Constanța! Nici mai mult, nici mai puțin.

Concret, dacă jucătorul nu va ajunge până în iulie la una dintre echipele menționate și nu va semna un contract mai lung de trei ani, atunci clubul se angajează să ceară pe jucător doar taxele de formare, undeva în jurul de 9.000 de lei.

Contractul este la stadiul de propunere: o scrisoare de două pagini scrisă de mână, iar clubul nu a acceptat momentan aceste cereri.

Contactat de Gazetă, patronul Gheorghiță Duminică a admis faptul că există o discuție între club și tatăl lui Dragoș Trașcă. "Nu s-a redactat acest contract momentan. Noi vrem ca jucătorul să stea măcar până în vară la Academie, pentru că avem nevoie de el", a declarat oficialul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2017, 15:49
Postat de mateiserban pe 03 Martie 2017, 12:02

A scris ta-su sau copilul numele alea pocite ale echipelor din afara? Daca nu stii nici macar Barcelona sa scrii corect......las-o asa. Mai lasa fotbalul, du-te pe la scoala

mda, de parca hagi sau raducioiu au fost mari ....carturari..:)

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2017, 15:47

daca mai trecea vreo cateva nume de echipe era cam toata europa :) ma mir ca nu a trecut si la alt continent...

dakesis
dakesis  •  03 Martie 2017, 12:18
Postat de mateiserban pe 03 Martie 2017, 12:02

A scris ta-su sau copilul numele alea pocite ale echipelor din afara? Daca nu stii nici macar Barcelona sa scrii corect......las-o asa. Mai lasa fotbalul, du-te pe la scoala

corect. Aici se vede marea diferenta intre echipele bune la care vrea amaratul sa ajunga si Romania. Pai la echipele alea mai trebuie sa treci si pe la scoala, au profesori dedicati la academie, nu ajunge fotbalist orice ***. daca nu stii sa scrii, probabil ca nu poti sa intelegi nici niste scheme tactice mai complexe. Fotbalul se mai joaca si cu capul. Tinerii nostri straluciti joaca mai mult cu freze si cu tatuajul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează