FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Unde vor juca Florin Costea și Mihai Dina până la finalul sezonului: „Mititelu a încercat să ne blocheze, s-o fi temut de noi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 21:28

Florin Costea (33 de ani) și Mihai Dina (33) și-au găsit repede echipă după ce au fost dați afară de la FC U Craiova 1948 de Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș cu acceptul lui Adrian Mititelu. 

Liberi de contract, cei doi jucători vor evolua până la finalul campionatului în aceeași serie din Liga a 3-a cu FC U, la Atletic Bradu, echipa de pe locul 14, conform Liga2.ro. 

Este vorba chiar de echipa de pe penultimul loc în Seria 3 care a produs surpriza în această etapă la reluarea sezonului și a încurcat-o pe FC U Craiova vineri, scor 1-1. Cei doi jucători n-au putut evolua în meciul de la Colonești pentru că n-au primit actele la timp din partea lui Mititelu.

"Noi puteam juca și vineri contra echipei lui Mititelu dacă ne dădea actele, dar au refuzat și nu înțeleg de ce. Noi n-am fost buni pentru ei. Poate s-au temut de noi. Noi ne antrenăm la Craiova și mergem doar la meciurile oficiale. Îmi doresc să intre Craiova în B, dar e greu să se întample asta", a spus Dina pentru sursa citată.

Clasament Liga 3, seria III

clasament liga3

Citește și:

EXCLUSIV Florin Costea, dezlănțuit după ce-a fost dat afară de la FC U Craiova: „Am filmările! Vor să-i ia banii lui Mititelu! Lumea să știe adevărul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  03 Martie 2019, 23:24

Da , Mititelu la anul intra in A si la celalant an intra in Liga Campionilor.... Capatane fara creier ce sunteti bine v-a facut asa meritati daca ati aemnat cu mititelu

kordell
kordell  •  03 Martie 2019, 22:15
Postat de univ_craiova1 pe 03 Martie 2019, 22:02

Of of nici acum nu ați înțeles ca mititelu și-a bătut joc de voi? Daia v-au dat afara sa nu promoveze ca în liga 2 trebuie sa colinde toată tara nu 2 3 judete:)))

Cine e Daia ?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Martie 2019, 22:02

Of of nici acum nu ați înțeles ca mititelu și-a bătut joc de voi? Daia v-au dat afara sa nu promoveze ca în liga 2 trebuie sa colinde toată tara nu 2 3 judete:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează