FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Unul dintre cei mai longevivi jucători români a împlinit 43 de ani: "Mai există și cârcotași"

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 12:49

Remarcabila longevitate sportivă a lui Daniel Chiriţă uimeşte lumea fotbalului românesc. La 43 de ani, vârstă pe care abia a împlinit-o, "Chiru" continuă să fie unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai Petrolului unde evoluează, cu o remarcabilă constanţă, meci de meci în formula aliniată de Octavian Grigore.

"Cât mă mai ţin picioarele mă voi afla în continuare pe teren. Nu sunt absurd să forţez dacă nu e cazul. Cel puţin deocamdată lucrurile stau bine.

Mai sunt, evident, şi cârcotaşi, dar eu îmi văd de drum", a punctat apărătorul Petrolului. Fiul acestuia, Alex, echipierul clujenilor de la CFR, a fost operat, după o gravă accidentare, şi urmează, acum, perioada de recuperare.

"Alex are gena mea, este puternic. În patru luni recuperarea va fi gata şi va putea reveni pe teren", a mai punctat Chiriţă care este şi antrenorul echipei naţionale a artiştilor fotbalişti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează