FOTBAL  »  LIGA 3  »  SR MUNICIPAL BRAȘOV

Victorie clară pentru SR Municipal Braşov » Cum au protestat jucătorii la startul meciului și ce plan au fanii

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 19:33

SR Municipal Braşov a câştigat lejer meciul cu Vitorul Domnești, "lanterna roșie" din Seria a III-a a Ligia 3-a, scor 6-2, pe terenul ilfovenilor.

Partida a început însă cu un protest inedit "galben-negrilor", care în primul minut au stat pe loc, în jumătatea proprie, refuzând jocul, pentru a trage un semnal de alarmă în privința situației financiare disperate în care se află. Mai mult, fotbaliştii gazdă au reacţionat pozitiv acestui demers al braşovenilor şi s-au mărginit să paseze între ei şi să nu intre în jumătatea de teren adversă.

După acest episod, băieții antrenați de Florin Stângă s-au impus fără emoții, prin golurile reușite de Raul Toader (5), Cristi Cocan (42), Vlad Boţia (56 şi 65), Stefan Răchişan (62), Sorin Stratilă (82). Domneștiul a redus pe final din diferență prin Alexandru (84-penalty) şi Tudor (86).

SR Municipal Braşov are 26 de puncte după 13 etape disputate și ocupă locul 3 în C3. Lider este Turris Oltul Turnu Măgurele, cu 28 de puncte, iar locul doi este ocupat de Flacăra Horezu, cu 27 de puncte, care are meci sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare,cu Unirea Bascov.

Aflată într-o stare de incertitudine totală la nivel administrativ şi financiar, formația înființată de suporterii "stegari" în 2017, după intrarea în faliment a lui FC Brașov, se află într-un proces de reorganizare inițiat de Liga Suporterilor Stegari. Liderii LSS au preluat echipa de la cel căruia i-au cedat-o în urmă cu un an, dezvoltatorul imobiliar Simon Maurer. Fanii încearcă să relanseze proiectul, apelând la autoritățile locale și județene, dar și la mediul de afaceri din Brașov, fără vreun rezultat deocamdată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează