FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

VIDEO FC U Craiova, victorie impresionantă în Liga a patra » Alb-albaștrii s-au impus cu 8-0 și au trecut pe primul loc

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 20:00

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, dezafiliată de FRF în 2011, a obținut o nouă victorie în primul sezon de la revenirea în fotbal. 

"Campioana unei mari iubiri" a învins-o Ajax Dobrotești, scor 8-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din Liga a 4-a Dolj.

Claudiu Bălan și Adrian Cârstea au reușit fiecare câte un hatrick, pe lista marcatorilor mai trecându-și numele Condrea și Gheorghe.

FC U Craiova - Ajax Dobrotești 8-0
Au marcat:
Bălan (3), Cârstea (3), Condrea, Gheorghe. 

Meciul s-a disputat pe stadionul "Aripile", din Craiova, la meci asistând peste 1000 de suporteri ai oltenilor. 

FC U Craiova a câștigat de o manieră categorică meciurile din primele două etape. Alb-albaștrii au învins-o în prima etapă de pe Dunărea Calafat, scor 4-0, impunându-se în etapa a doua pe terenul lui Tractorul Cetate, scor 5-3. 

Grație victoriei, FC U Craiova a urcat pe primul loc, cu 9 puncte și un golaveraj impresionant: 17-3.

Toate rezultatele din Liga a 4-a Dolj și clasamentul:

capture
sursa: frf-ajf.ro

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
198939213804366
Adrian Addryano  •  27 August 2017, 15:22

BRAVO BAIETI!!!!!!!!!!!!ISTORIE,ONOARE,IUBIRE SI PASIUNE!!!!!!!!!!FORZA FC UNIVERSITATEA 1948!!!!!!!!!!!!

fcu1948
fcu1948  •  27 August 2017, 14:29
Postat de kaloogarele pe 27 August 2017, 00:17

ba veceu48 nu ma roade pe mine nici de tine nici de pacaliciu' mititel, eu m-am saturat sa te vad pe tine cum vii si trollezi la fiecare topic de la universitatea. asa ca acu' va trollez si io pe voi pe unde va prind. si o sa va trollez fiecare subiect alea 3 luni cit mai existatz, numa' asa ca sa va dau de lucru pe subiectele mititele. poate daca va obosesc aici lasatz dreaq in pace articolele cu universitatea. nu te mai umfla-m-pene ca n-ai motiv

Trollule nu te mai agita atâta, că-ți pleznește unicul neuron și pierde csu clona unul dintre cei 6 suporteri fanatici. Fac ceva pe csu clona voastră, nu mă obosesc să citesc articolele despre echipa aia hidoasă. Am comentat extrem de rar la articolele despre csu clona și NUMAI atunci când erau declarații pompoase/manipulatorii ale conducătorilor/jucătorilor clonei. Chiar nu vreau să fac rating articoleleor despre csu clona, îi las cu cele 9-10 comentarii. Asta spune TOTUL despre interesul pe care îl trezește echipa aia în rândul iubitorilor de fotbal. La fel, numărul redus de comentarii denotă faptul că clona NU ARE SUPORTERI. Doar prăstănaci naivi asemeni ție și câțiva trolli plătiți de vodkuța și de rotărel.

fcu1948
fcu1948  •  27 August 2017, 14:20
Postat de Cornigeanu Ion pe 27 August 2017, 08:34

GS scrie articole pentru o echipa cu un nume fals.Daca trebuia sa scrie despre adevarata Universitate scria doar trei randuri cu litere mici.EXISTA NUMAI C.S UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Lasă dezinformările, nu toți sunt naivi ca tine. NU EXISTĂ nici un Club Sportiv Universitatea Craiova care să practice fotbal de performanță. Denumirea OFICIlĂ a echipei din Liga 1 este SC CLUBUL SPORTIV U CRAIOVA SA, fostă SC BLUE LIONS CAPITAL SA cu sediul social în București. Deci Clubul Sportiv LITERA U Craiova. Prietene, reține denumirea LITERA U și atât!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează