FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

VIDEO + FOTO Adrian Mititelu și-a schimbat cariera: "N-am găsit om mai potrivit!" :) » Imagini de senzație înaintea debutului Ligii a 3-a

FOTO: Captură Youtube +6   FOTO
FOTO: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 16:44

FC U Craiova 1948 debutează mâine în noul sezonul al Ligii a 3-a, la Severin, împotriva celor de la Atletic Bradu. Conferința de presă care prefațează partida s-a transformat într-un moment de stand-up. 

Adrian Mititelu, "Jurnalistul"/"Crainic"/ Patron,  i-a luat interviu antrenorului Fane Stoica. Mititelu a anunțat că maine va fi și crainicul stadionului de la Severin: "N-am găsit om mai potrivit și am s-o fac și p-asta. Totul pentru echipă :)".

Mititelu și-a continuat numărul când a urmat rândul fotbaliștilor la interviu: "Sper să fie eroii meciului de mâine și nu decepții, că altfel crainicul se va supăra pe ei :)".

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a explicat apariția lui la microfon. A dat vina pe emoțiile celui desemnat să ia interviurile și pe lipsa lui de punctualitate. În final a oferit și o bâlbă: "Vă urez o audi..., o rev..., o reviziune cu mine într-o altă emisiune!".

Oltenii debutează sâmbătă în noul sezon al Ligii a 3-a, la Severin, împotriva celor de la Atletic Bradu. Meciul va fi în direct pe pagina de youtube a clubului, de la ora 19:00. Echipa din Liga a 3-a l-a luat aseară și pe Florin Costea, dar se pare ca atacantul nu va debuta mâine.

Craiova face parte din seria a III-a a competiției, alături de FC Voluntari 2, CSM Flacăra Moreni, AFCM Alexandria, AFC Hermannstadt 2, ACS Municipal Brașov - AS FC Pucioasa, AFC Turris Turnu Măgurele, ACS Viitorul Domnești, ACS Flacăra Horezu, CS Sporting Roșiori, AFC Astra 2, CS U Craiova 2, ACS Unirea Bascov și ACSO Filiași. 

Vezi și: FOTO 10 stele de "C" » Analiza celui mai interesant sezon de Liga a 3-a: 335 de sezoane în Liga 1 au formațiile participante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 August 2018, 15:41
Postat de Adrian Addryano pe 24 August 2018, 17:45

Istorie,onoare,iubire și pasiune!!!!!!!!!Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948!!!!!!!!!

care? Noua firma a booveanului mititelu se numeste altfel din cate stie o tara intreaga :))))

fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 August 2018, 15:39
Postat de lionforever pe 25 August 2018, 02:46

Sunt periute pt copii până în 3 ani.

Eu zic ca sunt OB-uri! Sa nu auda cand "il injura" cei 10 ultrasi prezenti la meci la Severin! :)))))))

lionforever
lionforever  •  25 August 2018, 02:46
Postat de cneius pe 24 August 2018, 18:06

Si-a pus periute Oral-B in urechi ?

Sunt periute pt copii până în 3 ani.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează