FOTBAL  »  LIGA 3  »  STADION

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imagini halucinante de pe stadionul Sportul: GSP a inspectat arena și a dat de un om care se droga în tribune :O

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 16:00

Gazeta Sporturilor a aflat că Rapidul plănuiește să se mute în Regie, pe stadionul Sportul, asta pentru că arena din Giulești va fi demolată cândva în luna februarie.

Am fost acolo și am fost martorul unor lucruri incredibile! Am vizitat azi arena din vecinătatea căminelor studențești cu ideea de a vedea în ce condiții se prezintă. Scaunele erau OK, ușor învechite, treptele erau mâncate de timp, tabela de scor roasă de rugină, dar suprafața de joc destul de bună.

Dar ce mi-a atras atenția a fost cu totul altceva.

Nepăzit, stadionul a ajuns gazdă pentru "evenimente" reprobabile. La câțiva metri de mine, un tip care nu avea mai mult de 30-35 de ani se droga nestingherit.

Am rămas șocat. Tipul avea o seringă cu care se injecta pe treptele din tribuna a II-a. În jur peisajul era în concordanță: un "pat" de cioburi de sticle de bere sparte și gunoaie la tot pasul.

Ca să fie și mai ciudat, în timp ce tipul se droga, de zona în care ne aflam se apropia o bunică împreună cu nepotul ei".

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imagini halucinante de pe stadionul Sportul: GSP a inspectat arena și a dat de un om care se droga în tribune :O --->>> http://bit.ly/2NJNC46

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Luni, 15 Octombrie 2018

Merg în inspecție!

Contactat de GSP.RO în această dimineață, președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a confirmat informația conform căreia giuleștenii ar avea în plan să meargă în Regie începând din 2019.

"Nu știm clar când va începe demolarea, cred că în februarie cel mai probabil. Încercăm să mergem pe Sportul. Sunt însă destule probleme, vom cunoaște exact situația după ce vom face o analiză săptămâna viitoare", a zis Burcă pentru GSP.RO.

Iar imaginile surprinse de GSP susțin perfect cele spuse de oficialul rapidist. Șefii clubului vor avea mult de muncă până când stadionul va putea fi din nou populat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
thedronius
thedronius  •  16 Octombrie 2018, 11:25
Postat de Nick Rusu pe 15 Octombrie 2018, 19:40

Oare ce cauta cotoroanta aia intr un stadion pustiu?

Langa stadion se gaseste un bazin de inot unde merg foarte multi copii; de asemenea, tot langa stadion se afla si cateva terenuri de tenis pe care practica sport alti copii (alt sport decat ce practica distrusul ala cu acul in vena). Vorbeste gura fara tine...

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  15 Octombrie 2018, 22:09

E oase ala :))))

hitman222
hitman222  •  15 Octombrie 2018, 20:12
Postat de cristi_oase pe 15 Octombrie 2018, 19:40

O alta victima a drogurilor , un amarat. Daca asta te face sa razi....esti bolnav rau. Trecand peste faptul ca esti foarte prost.

Îi fi si tu vreun drogangiu, prostalaule? Doamne ce exemplare pe aici!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează