FOTBAL  »  LIGA 3  »  AMICAL

VIDEO Nou idol în Ghencea! Un fotbalist crescut la Steaua a făcut spectacol în ultimul meci de pregătire » I-a impresionat pe suporteri cu rabonele sale

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 11:48

CSA Steaua nu a avut emoții în meciul amical cu Unirea Izvoarele (9-0), ultimul înainte de startul sezonului de Liga 4, iar mijlocașul ofensiv Alin Predescu a fost cel mai bun om din tabăra roș-albaștrilor.

Fotbalistul de 21 de ani a marcat o "dublă" și a oferit o pasă de gol la prima reușită a lui Mirea, printr-un procedeu rabona care i-a încântat pe cei aproximativ 300 de fani prezenți pe Terenul 5  din Complexul Ghencea. 

Primul gol al lui Predescu, din penalty:

 

liveSCORE+VIDEO CSA Steaua, amical în Ghencea înainte de startul sezonului de Liga 4! GOOOL din penalty pentru roș-albaștri -->>> http://bit.ly/2wwEJGl

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 26 August 2017

Al doilea gol al mijlocașului:

 

Noul idol din Ghencea! Alin Predescu a marcat pentru 5-0! Totul aici: http://bit.ly/2wwEJGl

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 26 August 2017

"Îmi place să creez cât mai multe situații de gol la poarta adversă. Mereu am jucat în stânga, să pot să intru în centru. Am tot exersat centrările rabona la antrenament, iar azi și scorul mi-a permis să le folosesc. Mă bucur că la capătul uneia a și ieșit gol. Poate o să vedeți așa ceva și în campionat, dacă scorul o va permite.

E important că reușim să facem și spectacol pentru fani, care au fost și azi lângă noi. Nu cred că se poate spune că am devenit un idol pentru ei, e prea devreme pentru așa ceva, dar le mulțumesc pentru încredere și susținere. Ne așteaptă un campionat greu, dar noi avem avantajul a două cantonamente și sper să reușim să ne impunem, să promovăm", a spus Predescu pentru GSP.ro.

Predescu este crescut la academia roș-albaștrilor și  jucat pentru Steaua de la vârsta de 8 ani, fiind și primul marcator al echipei lui Marius Lăcătuș, cu un gol din penalty în amicalul cu Comprest.

are soră campioană mondială la juniori

Mai mult decât atât, sora sa, Alexandra Predescu, este legitimată la secția de scrimă a CSA. Ea face spadă la Steaua și este campioană mondială la cadeți în 2015.

"Sunt stelist din tată în fiu, născut și crescut în Ghencea. Am început fotbalul la Steaua la 8 ani și de aceea am vrut să bat penalty-ul, mi-am dorit să înscriu primul gol la revenirea Stelei" Alin Predescu, după primul gol la Steaua, în amicalul cu Comprest

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
alex_1973
alex_1973  •  27 August 2017, 09:07
Postat de Abigail Laslas pe 27 August 2017, 02:36

Steaua-i aia la care dau 50.000 de oameni bani pe bilet. Asta-i o cioaca.

Aia 50000 de oameni care au dat bani pe bilet sunt spectatori care ar fi venit pe Național Arena pentru orice echipa care juca în UCL.Nu confunda spectatorii cu sustinatorii.Susținătorii FCSB ului îi poți numără la meciurile din campionatul romanesc. adica 2-3 mii acolo unde aleraga Gigi cu servieta sa câștige campionatul.

alex_1973
alex_1973  •  27 August 2017, 08:59
Postat de Abigail Laslas pe 27 August 2017, 02:40

pai e clona Regal Club Bucuresti, si continuatoarea ei

Atât de limitat esti?Atunci FCSB ul este clona Viitorului și a Astrei după judecata ta ?Cat de penibil!

alex_1973
alex_1973  •  27 August 2017, 08:56
Postat de corectu pe 26 August 2017, 15:05

Cand ai avut 8 ani CSASteaua nu era.Acum s-a infiintat.E in Liga a IV-a. Vrei sa spui ca tatal te-a dus la Steaua,actualmente FCSB.Asa da.

Întrebarea ăsta cred ca este pentru tine.Steaua sa născut CSA iar după încercarea frauduloasa de preluare a ciobanului a revenit acolo unde îi este locul în Ghencea.Chiar dacă acum este acolo jos în liga a 4 a cei care o susțin o iubesc pentru ce reprezinta. Mereu sa identificat cu armata și nimic nu poate schimba asta.Și eu mă număr printre cei care au asistat în Ghencea la numeroasele victorii care au dus la câștigarea Cupei Campionilor și sunt mândru cu asta.Voi contestatarii aceste echipe va mândriți ca sunteți contemporani cu un personaj eliberat din penitenciar pentru inselaciune.sechestrare .furt etc.care pozează într un mare credincios când el este exact opusul.Și pentru cei care tot întreabă care este Stau și pentru care a jucat x sau y învățați sa citiți cum a înșelat prin acte fâse Gigi preluarea acestei echipe .material prezentat chiar de GSP.Steaua a fost echipa pana în momentul în care instanță de judecata ia luat dreptul de folosință acestui individ.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează