FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

VIDEO Răsturnare de situație la FC U Craiova! Veste importantă pentru echipa lui Adrian Mititelu: „Am decis să ne încălcăm cuvântul dat”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 13:22

FC U Craiova 1948, echipa din Liga 3, se pregătește de primul meci acasă în acest sezon, iar echipa finanțată de Adrian Mititelu a primit o veste neașteptată. 

FC U Craiova va juca pe teren propriu, la Severin, în turul III al Cupei României, miercuri, de la ora 19:00, contra echipei din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu (programul complet AICI).

PELUZA SUD S-A RĂZGÂNDIT

După ce în sezonul trecut au boicotat partidele de la Severin, considerate acasă, și au preferat să susțină echipa doar în deplasări, ultrașii din Peluza Sud 1997 Craiova au anunțat că au decis să renunțe la respectiva formă de protest

Astfel, alb-albaștrii antrenați de Eugen Trică vor fi susținuți de galerie, miercuri, contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Ultrașii sunt în continuare supărați pe Adrian Mititelu, din cauză că finanțatorul nu a găsit o soluție privind disputarea meciurilor de acasă în Craiova, dar spun că sunt dispuși să renunțe la boicot pentru a spori șansele echipei de a promova în Liga 2 la finele acestui campionat. 

Peluza Sud 1997 și-a anunțat decizia printr-un comunicat postat pe pagina de facebook: 

„Echipa are nevoie de noi! Fraților, după ce anul trecut echipa a ratat promovarea, ne vedem puși în postura de a pune presiune și mai mare pe jucători, pentru că Știința nu își permite să mai stea încă un an în Liga a 3-a. 

Le transmitem jucătorilor că vom face tot posibilul sa le fim alături la toate meciurile, atât «acasă» cât și în deplasare. Însă, îi înștiințam de pe acum că singurul țel este PROMOVAREA. Ne încalcăm cuvântul dat de a nu merge la meciurile de la Drobeta Turnu Severin, doar cu acest scop de a-i susține mereu și nu acceptăm să ne mai dezamăgească.  

Rămânem însă pe aceeași pozitie și îi vom cere finanțatorului echipei să-și respecte promisiunea de a aduce echipa la Craiova, acolo unde îi este locul. Că va construi un alt stadion sau că va cădea la o înțelegere pentru a juca pe alt stadion din Craiova, mai puțin ne interesează manevrele lui, echipa este în această situație doar din cauza lui și nu a Peluzei Sud 1997, singura care a iubit aceasta echipa necondiționat” - Peluza Sud 1997 

VIDEO // Peluza Sud 1997 a susținut echipa la Pâncota, în prima etapă a sezonului din Liga 3, la victoria Craiovei, 1-0, cu Șoimii Lipova: 

Deplasare în stil Peluza Sud 1997! Pâncota, județul Arad.

Publicată de Peluza Sud 1997 pe Luni, 26 august 2019

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - MALTA // FRF închide stadionul „Ilie Oană”! Naționala amână Petrolul - Csikszereda

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 August 2019, 19:57
Postat de Aurel Stana pe 27 August 2019, 19:30

comenteaza toti frustrati care s-au vandut ca IUDA cautati putin pe net sa vedeti mai sant PUTANE ca voi care au renuntat la echipa fara lupta mutanduse la alta protejata de corupti de hoti

Unde e hoția? :))))) ca stăpânul vostru nu mai face ce vrea pe oblemenco? Rămâneți cu regele vostru sa ii iubiți toate echipele pe care o sa le facă de acum înainte :))) sa ii iubiți toate srl. Urile ce se vor da stiinta:)))) vorbiți de vindere? :))) ardeți steme cu stiinta și tot noi ne vindem? Pentru ce ne-am vândut noi? Pe o bucata de șorici ca voi? Alergați sa ii sustineti S.A.ul ca să îl injurati? :)))) dacă erați tare în cioc făceați voi echipa și luptați împotriva ăluia care a distrus cu adevărat știinta dar ați ales sa plecați capul stapanului:)))) și sa credeți ca toată România e împotriva voastră, aoleu ce mila îmi e de voi:)) aoleu ne-am vândut pentru performanta, pentru cupa româniei, pentru meciuri memorabile împotriva tuturor da asa ne-am vândut voi pe când voi v-ați vândut pentru o bucata de șorici!!! Marca e la noi calul e la voi somn ușor și spor la alergat după stăpânul vostru:))))

915542705250791
Aurel Stana  •  27 August 2019, 19:30

comenteaza toti frustrati care s-au vandut ca IUDA cautati putin pe net sa vedeti mai sant PUTANE ca voi care au renuntat la echipa fara lupta mutanduse la alta protejata de corupti de hoti

univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 August 2019, 17:18
Postat de mobutu pe 27 August 2019, 15:33

te-nseli! omu`, o perioada, o sa plateasca toate `angaralele pe unde merge ....asa, ca sa nu bata la ochi...a tras multe tepe-n trecut si i-a luat lumea "sama" !!! hahahahahhahahaaaaaa......Asa e, slabanogule???

A înșelat toată Craiova, FRF, statul s.a. Și tot el e stiinta:))))) ca doar na la metetelu palmaresul se transmite prin patron iar puzul renunță la protest ca le plătește mititelu transport după ce a semnat un contract de meleoane de euro lire sterline dolari la un loc:))))) diii martoaga spre promovare :)))) l-aumutat ăștia din seria 3 ca iar nu promova:)))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează