FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO Viața neștiută a patronului de la Rapid povestită chiar de el » Victor Angelescu, surprins de întrebarea lui Ștucan: „Lucrați pentru vreun serviciu secret?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 11:21

„Lucrați pentru vreun serviciu secret?” a fost întrebarea lui Costin Ștucan pentru patronul Rapidului, Victor Angelescu, la GSP LIVE. Omul de afaceri s-a amuzat după care a povestit despre cum e viața ca milionar în euro.


„Nu, Doamne ferește! N-am nicio legătură. Eram mic când am ajuns eu la fondul de investiții. Erau doar 18 persoane atunci.
Am intrat în fondul de investiții la 23 de ani, dar de la 19 ani eram funcționar în bancă, am lucrat la Banc Post. Am ajuns să fiu director pe România și acum sunt director pe toate țările. Sunt mâna dreaptă a patronului. Așa am ajuns să am bani. Am și niște investiții personale”, a spus Angelescu la GSP LIVE.

„E greu să fii milionar în euro?” a fost următoarea întrebare a lui Ștucan pentru Angelescu.

„Dacă e greu? E o întrebare românească. Nu e greu. Nu cred că banii...Sunt familist. Îmi lipsește timpul. Timpul nu ni-l dă nimeni. Îmi lipsește perioada din facultate când ieșeam cu băieții și stăteam la bere.

Îmi amintesc de Generația de Aur. Aveam 10 ani când Hagi era idolul meu. Îmi amintesc de meciul cu Suedia și țin minte că după joc am plâns o oră și jumătate încontinuu după ce am luat bătaie la penalty-uri”, a adăugat Angelescu.

 Vezi și:

VIDEO Patronul Rapidului a fost la GSP LIVE Victor Angelescu a vorbit despre conflictul dintre Pancu și suporteri + Cum își caracterizează antrenorul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
comabi
comabi  •  15 Martie 2019, 15:43
Postat de Oana Pescarita pe 15 Martie 2019, 12:27

Cu Suedia a marcat Raducioiu de doua ori. Stie "folbal" baiatu.

Intamplator il cunosc de multi ani. Si da, stie fotbal. Chiar stie!!! Atat sa joace, cat si dpdv al cunostintelor generale si chiar detaliate despre fotbal. Mai stie muzica (si nu, nu ma refer la manele, ci old school) si sa investeasca inteligent. Omul si-a facut banii cu cap si ceva sansa, dar nu a lucrat deloc cu statul roman si politicienii ;). Nu sunt rapidist, dar chiar ma bucur pentru giulesteni ca au asemenea patron. Omul este f pasionat si, daca nu va merge proiectul, nu va fi din cauza faptului ca va da teapa (gen Borcea, Becali, ala de pe la U Cluj si Petrolul samd) Sunt destul de sigur de asta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Martie 2019, 13:23
Postat de Oana Pescarita pe 15 Martie 2019, 12:57

din text reiese ce am zis eu. dupa ce am vazut video m-am dumirit. zice de fapt de golul cu Columbia. de vina sunt *** astia de redactori gsp

Între timp, constat că au modificat textul! Jenant!

852101125182139
Oana Pescarita  •  15 Martie 2019, 12:57
Postat de cpt.ahab pe 15 Martie 2019, 12:53

S-a referit la celebrul gol încasat de Prunea.

din text reiese ce am zis eu. dupa ce am vazut video m-am dumirit. zice de fapt de golul cu Columbia. de vina sunt *** astia de redactori gsp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează