FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Adrian Iencsi explică de ce susține acum proiectul Academiei: "Au pornit o mișcare deșteaptă. Inițial, consideram că altă echipă e continuatoarea Rapidului"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 19:50

Academia Rapid, echipa calificată la baraj pentru Liga a 3-a, a achiziționat astăzi brandul Rapid, marca și culorile. Vestea a fost primită cu mare bucurie de Adrian Iencsi, fotbalist embematic al Rapidului.

"Am primit o veste frumoasă pentru toți rapidiștii și pentru tot fotbalul românesc. Suporterii au venit să susțină acest proiect și datorită jucătorilor din echipă, Niculae, Pancu, Maftei, Ionuț Voicu. Pentru mine acesta este Rapidul pentru că aici sunt jucători care au adus trofee pentru această echipă. Cei care au început acest proiect au pornit o mișcare deșteaptă pentru că o echipă are identitate atunci când suporterii vin la stadion.

Eu consideram inițial AFC Rapid (n.a - cealaltă echipă din Liga 4-a care pretindea că e adevărata Rapid) continuatoarea Rapidului, dar spre surprinderea mea neplăcută ei nu au apelat la niciun fost jucător al echipei", a spus Iencsi, la TV Digi Sport. 

Vezi și: A fost cumpărat brandul Rapid! Ce înseamnă pentru palmares și ce sumă s-a plătit la licitație: "Putem să ne numim Rapid"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează