FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

Al 4-lea transfer important bifat de FC U Craiova! A adus un fost junior al lui AC Milan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 16:15

FC U Craiova a mai bifat astăzi un transfer. Deși a câștigat toate meciurile, formația lui Adrian Mititelu se întărește în vederea viitorului sezon, când echipa va evolua în Liga a 3-a.

Azi, FC U Craiova l-a prezentat pe Andrei Cosma, fost junior la AC Milan și jucător la Alessandria și Pavia, formații din eșaloanele inferioare din Italia, așa cum anunță pe pagina de Facebook.

Este al patrulea transfer al oltenilor din această iarnă, după Mihai Dina (32 de ani), Robert Văduva (25 de ani) și Sorin Mogoșanu (25 de ani).

FC U Craiova e lider în Liga 4-a Dolj, cu 51 de puncte, și are 9 puncte în fața urmăritoarei Jiul Podari. Echipa lui Mititelu are ca obiectiv promovarea în Liga 3-a.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2018, 23:04

CFR are 8 echipe de juniori. CFR-ul. Dar Milanul?

dakesis
dakesis  •  26 Ianuarie 2018, 18:28

cate echipe va mai falimenta piticot?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează