FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Anunț categoric al comandantului CSA, Cristian Petrea » Ce se întâmplă cu Steaua Armatei

Lăcătuș, Ion Ion și Aelenei au ratat obiectivul principal din acest sezon, promovarea în L3 Foto: Cristi Preda
Lăcătuș, Ion Ion și Aelenei au ratat obiectivul principal din acest sezon, promovarea în L3 Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 09:00

Petrea spune "Nu ne oprim: fie vom solicita un loc la Liga a 3-a, fie vom mai sta un an în Liga a 4-a!".

"Suntem triști, după rezultatul meciului cu Academia, pentru ratarea promovării. Dar asta face parte din sport, iar după un eșec oamenii puternici se ridică și merg mai departe. Și noi vom merge mai departe! În niciun caz, proiectul secției de fotbal de la clubul Steaua nu se va opri aici! Am cerut staff-ului tehnic o analiză pentru întregul sezon și vom vedea cum vom proceda", a declarat comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea.

Pentru Steaua există totuși o variantă să promoveze chiar din această toamnă. Conform ROAF, art. 19.20, "cluburile participante în campionatele naționale Liga 1, Liga 2-a și Liga Elitelor pot formula cerere de înscriere a unei echipe direct în Liga a 3-a". "Noi avem echipe la Liga Elitelor și ne vom adresa către FRF pentru obținerea unui loc în Liga a 3-a. Și nu avem de gând să stăm acolo, ci să promovăm! Dar știm că există niște condiții pe care trebuie să le îndeplinim. Ori așa, ori din Liga a 4-a, important e că vom continua".

Doi ani cu juniori

În limita locurilor disponibile, la cererea unui club care are formații la Liga Elitelor, FRF poate acorda un loc în L3. Dar cel puțin două sezoane, respectiva echipă este obligată să folosească permanent pe teren 3 jucători sub 19 ani, 5 sub 21 de ani și doar restul pot fi seniori. O condiție care ar reprezenta un impediment pentru promovare. În lotul de 18, pe care Steaua l-a aliniat la ultimul meci, cu Academia Rapid, doar 6 fotbaliști respectau acest criteriu.

"Nu renunț!"

Directorul tehnic al Stelei, Marius Lăcătuș, a spus la Telekom: "Acum sunt mai hotărât ca niciodată să continui. Nu voi renunța până când această echipă nu va ajunge în Liga 1! Chiar dacă ar veni o ofertă de la un club din primul eșalon".

Cupa pe "Dinamo"

Finala Cupei României faza pe București programează duminică, 10 iunie, un nou derby Academia Rapid - Steaua. Conducerea AMFB intenționează să organizeze meciul, care va începe la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
420556418416082
Bogdan Leu  •  07 Iunie 2018, 09:25
Postat de adriann_ pe 05 Iunie 2018, 21:33

Ia cauta ce a facut CSA in campionatul national in sezonul asta? Stai jos, nota 1.

Iti mai explic o data poate pricepi. In jurul datei de 15 august incepe un campionat national preliminar format din 20 de grupe. Dupa terminarea lui prin octombrie castigatoarele de grupa se califica in liga elitelor formata din doua grupe de 10 echipe. Restul de echipe joaca in Campionatul National. Nu conteaza ce ai facut anul anterior . CSA steaua nu a avut echipa in Liga Elitelor su nu se stie daca va avea nici anul acesta. Deci cade prevederea cu Liga Elitelor. Daca nici acum nu ai inteles inseamna ca ori nu vrei ori nu poti.

timm
timm  •  06 Iunie 2018, 21:38
Postat de vasglo pe 05 Iunie 2018, 11:02

Opriti jaful din banul public!!....

Ai dreptate. Gigi la inchisoare, sa nu mai fure banul public.

adriann_
adriann_  •  05 Iunie 2018, 21:33
Postat de Bogdan Leu pe 05 Iunie 2018, 20:07

Liga elitelor începe prin luna Octombrie după terminarea campionatului național de juniori. Cum ar putea cineva sa te înscrie in liga 3 care începe in August neștiind dacă in Octombrie te califici sau nu in liga elitelor. Așa ca schimbați placa ca nu tine.

Ia cauta ce a facut CSA in campionatul national in sezonul asta? Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează