FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Anunț neașteptat al lui Daniel Niculae: "Sunt mai multe probleme. Ar putea fi ultimul meci pentru mine la Academia Rapid!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 20:32

Daniel Niculae (34 de ani), atacantul celor de la Academia Rapid, a făcut un anunț total neașteptat în această seară, declarând că ia în calcul să părăsească definitiv echipa în cazul în care problemele administrative ale giuleștenilor nu vor fi rezolvate. 

"Am avut o discuție cu primarul Sectorului 1. Dacă nu se vor rezolva problemele administrative până săptămâna viitoare, meciul cu Carmen de mâine va fi ultimul meu meci în tricoul Rapidului, cel puțin în acest sezon. Nu e vorba doar de certificatul de identitate sportivă, sunt mai multe probleme. 

Am stabilit anumite lucruri. Dacă nu vor fi respectate, plec din club. Domnul primar a spus întotdeauna că lucrurile se vor rezolva, a garantat întotdeauna pentru asta. Până acum s-a ținut de cuvânt, să vedem ce se întâmplă și acum", a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Academia Rapid a obținut CIS-ul și are drum liber spre promovare

Noua societate care a primit azi CIS se numește "R București SA", urmează ca entitatea aceasta să câștige și personalitatea juridică și ea va gestiona în continuare echipa de fotbal Academia Rapid. Denumirea sportivă a clubului, din clasament, nu se va modifica.

"R București SA" are deocamdată Academia Rapid, ar putea deveni cu adevărat Rapid, fără alte ingrediente în nume, în momentul în care va obține definitiv marca de la vechiul club aflat în faliment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
amicu
amicu  •  28 Aprilie 2018, 14:28
Postat de steaua1986forever pe 28 Aprilie 2018, 10:44

Bucuresteni, sariti cu banul, ca ne pleaca valoarea internationala Daniel Niculae de la superechipa de partid platita din banii vostrii, hai ba, nu mai pierdeti vremea, dati bani la impozite pentru R. Nu are legatura ca academicienii nu au nici o legatura cu sectorul 1, hai, mergeti imediat sa dati bani pentru ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  28 Aprilie 2018, 12:49
Postat de ray51 pe 28 Aprilie 2018, 09:14

Nimic nu se rezolva: totul se invarte in jurul unor politicieni tristi si speriati de cutremure, publicul urla si bea rachiu de drojdie, jucatorii viseaza multi bani verzi si gagici cu picioarele-n gat, strazile-s gropi, asfaltul se-nmoaie, cerul se surpa si negura bate la usa...

Apokalyptikus

ucv1948
ucv1948  •  28 Aprilie 2018, 12:48

\r***\n

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează