FOTBAL  »  LIGA 4  »  FUZIUNE

Ar fi cea mai tare răsturnare de situație a anului! Marile rivale din București vor să fuzioneze: "Mi s-ar părea normal"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:00

Înainte de meciul cu Steaua din Liga a 4-a, rapidiștii plănuiesc marea unire. În aceste momente s-ar discuta o fuziune între rivalele din Liga a 4-a Academia Rapid și AFC Rapid.

În cazul în care va pica și această variantă, Academia nu va putea promova chiar dacă termină în fața Stelei. Echipa a încercat în zadar în două rânduri să obțină personalitate juridică în instanță. A dat chix tocmai din cauza lui AFC Rapid, care a contestat asemănările dintre denumirile clubului. 

"Mi s-ar părea normal să ştim că noi suntem Rapid, mi s-ar părea normal să ştim că lucrăm pentru Rapid.

Toţi cei care cred în această fuziune, sau în orice altceva, să încerce să facă tot posibilul să readucă echipa acolo unde îi e locul", a declarat Constantin Schumacher pentru Telekom Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  03 Aprilie 2018, 20:23

Ati inceput si la GS sa folositi titluri capcana care sa provoace multe accesari dezamagite? Cum adica "marile rivale"? Daca Academia si AFC sunt mari rivale atunci pentru FCSB si Dinamo ce sintagma mai folositi?

agiler
agiler  •  03 Aprilie 2018, 18:32

Sa se duca la Dragnea sa ii dea personalitate juridica de la PSD.A facut PSD-UL o clona la Craiova direct in liga a-2-a.A incercat sa faca o clona rapidista in liga a-4-a.Desi Rapidul care a dat faliment era deja acolo.Acum ca nu le-a mers incerca marea fuziune ce ridicoli sunt.Galeria lui Dinamo Negoita e deja cu PSD.Ma intreb aia a lui Badea din liga a-4-a care detine sigla si palmaresul de ce o inchirieaza lui Dinamo PSD din prima liga.Si ei au tupeul sa rada de ce sa intamplat cu Steaua.Sa nu creada cineva ca ma bucura situatia nu in nici un caz.Problema e ca fotbalul romanesc a ajuns intr-un declin total.Si unii inca nu au invatat ca politicul nu are ce cauta in sport.Ar trebui sa denumim liga I in liga I a clonelor.

smdb
smdb  •  03 Aprilie 2018, 17:59
Postat de stelistul1 pe 03 Aprilie 2018, 17:46

Fuziunile astea se pot face oricand?

Fuziune in plin campionat, echipa infiintata in 2017 dar cu pretentii la palmares din 1947 incoace, echipa fatata de partid direct in Liga a 2-a si dupa inca vreo 3, 4 ani pricopsita si cu palmaresul unei echipe infiintate in 1948, etc. Traim in Romania, la noi e posibil orice :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează