FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4-A

AS Brașov, record de goluri! Echipa suporterilor "stegari" are 100 de reușite în 20 de meciuri

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 13:50

AS SR Braşov, echipa înființată de suporterii "stegari" în vara trecută pentru a duce mai departe tradiția lui FC Brașov, continuă cursa pentru barajul de promovare în Liga a 3-a. Brașovenii au învins sâmbătă pe Inter Cristian, scor 4-1, în cadrul etapei a 20-a din "județeana” brașoveană.

Galben-negrii s-au impus prin golurile reușite de Horia Popa, din penalty, Alin Damian și o dublă a lui Emanuel Popa.

Prima dintre reușitele atacantului adus în iarnă de la Olimpic Cetate Râșnov are o poveste aparte, fiind golul care a marcat borna cu numărul 100 în contul formaţiei antrenate de Florin Stângă şi Petre Lucian.

"Mă bucur pentru faptul că sunt cel care a înscris golul cu numărul 100. Sper să marchez cât mai mult până la finalul sezonului, pentru că pentru acest lucru am fost adus aici, dar mai ales sper să promovăm și să nu ne oprim acolo, ci să ducem echipa până la Liga I", a spus Emanuel Popa, jucător ce are pe spate numărul 21 și care a înscris golul jubiliar în minutul 21.

Galben-negrii au 54 de puncte şi îşi consolidează poziţia de lider al clasamentului, la trei puncte de Precizia Săcele, care a învins cu 2-1 în duelul cu cei de la Inter Tărlungeni, printr-o dublă a veteranului Coman.

De asemenea, Olimpic Zărneşti a învins pe terenul celor de la Aripile Braşov (1-0, gol Dascălu) şi au ajuns la 2 puncte distanţă de săceleni, respectiv 5 de AS SR, după ce şi-a câştigat şi restanţa cu Avântul Dumbrăviţa (4-0).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1044398165699384
Patraulea Trandafir  •  23 Aprilie 2018, 21:26

http://www.frf-ajf.ro/galati/competitii-fotbal/liga-a-iv-a-seniori-4886.html

raducallin
raducallin  •  23 Aprilie 2018, 14:40

Steagul ala este in inimile suporterilor care au infiintat aceasta echipa &Ea va continua povestea mai departe.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  23 Aprilie 2018, 14:19

Unde mai este Steagul Rosu al lui Adamache,Szeredai,Campo,Proca, Pescaru,Ivancescu,Mészáros,Fusulan, Szigeti....etc...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează