FOTBAL  »  LIGA 4  »  FCSB

Becali a izbucnit în direct la TV! Jigniri aduse celor de la CSA: "Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 12:12

Gigi Becali își continuă războiul cu Clubul Sportiv al Armatei din cauza mărcii și emblemei Steaua.

Patronul FCSB a avut o serie de declarații dure la adresa generalilor din Armată, jignindu-i și spunând că vor să-l distrugă.

"Vorbeam cu Mihai Stoica și îi ziceam «Băi MM, tu îți dai seama în ce țară trăim?» Eu am luat echipa în 2004, am dus-o în cupele europene, am câștigat campionate și am făcut coeficient țării. Am adus zeci de milioane de euro în țară din cupele europene și alte zeci de milioane din transferuri.

Și acum vin unii și zic «Vrem să-ți luăm marca și emblema. De ce ai adus bani țării, nenorocitule de Becali?». Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării?

Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toți. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbească, doar să distrugă și să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș se va desființa. Nu va promova", a spus Becali la Pro X.

Citește și: Verdict important în instanță » Cine a câștigat ultima înfruntare Becali - Talpan în scandalul mărcii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (130)
alex_1973
alex_1973  •  26 Octombrie 2017, 12:56

Nea Gigi.erau buni generalii de pe urma cărora te ai inbogatit cu schimbul de terenuri?Ți au dat găină de aur pe degeaba dar ți ai bătut joc de toti.Acum mănâncă ce ai semanat.Iar cu cei de pe aici care te susțin probabil nici 4 clase nu au.merg după stăpân ca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  26 Octombrie 2017, 10:40
Postat de Livi Andrei pe 26 Octombrie 2017, 00:53

Numele tau spune totul despre cine esti! Eu cred ca este tocmai invers, infractorul, a incercat sa insele armata din nou, dar de aceasta data nu i-a mai mers!

Bah tu chiar esti nataflet? (sa nu iti zic altfel) Ai fost scapat in intelect ? Era aerul prea tare cand te'ai nascut si ti'a disparut materialul de logica?

andrei.f
andrei.f  •  26 Octombrie 2017, 09:42

Gigi, vorbeşti pe lângă, cum să fie şoarecele de bibliotecă talpan, comunist, sau generalii de la armată. Păi generalii ăştia de la armată, în general vorbind, l-au trădat pe Ceauşescu. Eventual, de ăştia poţi să spui că au onoarea militară pătată, nu contează pe cine trădezi. Cel care trădează va avea numele scuipat pe veci !

Vezi toate comentariile (130)
Comentează