FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Bogdan Lobonț despre fanii Rapidului: "Sunt pasionali, trăiesc pentru fotbal, fac o atmosferă de nedescris! La fel sunt și cei de la Roma"

Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi
Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 15:29

Bogdan Lobonț a debutat în Liga 1 în tricoul Rapidului în 1997 și își amintește perfect prima apariție pentru alb-vișinii. Goalkeeperul de 40 de ani compară atmosfera din Giulești cu cea de la Roma. 

Lobby a povestit pentru FRF TV despre atmosfera fantastică pe care a găsit-o în Giulești, când a venit de la Hunedoara: "Atmosfera din Giulești m-a lovit, dar în mod pozitiv. De la primul meci, cu o echipă din Slovenia în UEFA Intertoto, pe stadionul Cotroceni. Nu eram obișnuit să joc, era plin stadionul. Atâția suporteri și pasionali, și călduroși, absolut senzaționali la nivel de coregrafie... Pentru mine era... pfff, mă gândeam: wow! Unde sunt!

Apoi, primul meci pe Giulești, cu Ceahlăul, prima etapă din sezonul '97/'98, un 0-0 pe ploaie, stadionul plin... Din prima secundă când am pășit pe gazon de la încălzire până la fluierul final a fost...woooow! Ceva senzațional, de nedescris! Trebuie să fii acolo ca să simți și să ai trăirile pe care ți le transmite Giuleștiul!

Ce are AS Roma special? Suporterii. Pot să-i compar cu cei de la Rapid. Bine, e un alt nivel, dar se aseamănă. Sunt pasionali, trăiesc pentru fotbal.

Țin minte și când juca Rapidul. Juca Rapidul și punct. Am întâlnit oameni care pur și simplu se închideau în casă singuri și se uitau doar ei la meci. Așa sunt și romaniștii, la fel. Dar acolo e amplificat, la un alt nivel", a spus Lobonț într-un interviu acordat pentru FRF TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
847153178690789
Ticu Troya  •  06 Iunie 2018, 06:21
Postat de lupu68 pe 05 Iunie 2018, 18:02

OK, superfain! Doar ca trebuia sa mai zici ceva si de cei 5000 (!) de dolari pe care Steaua a refuzat sa ti-i dea si ti i-a dat Copos!

Asa ! Si care-i problema !?

lupu68
lupu68  •  05 Iunie 2018, 18:02

OK, superfain! Doar ca trebuia sa mai zici ceva si de cei 5000 (!) de dolari pe care Steaua a refuzat sa ti-i dea si ti i-a dat Copos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează