LIGA 4  ·  CSA STEAUA

Cadou inedit pentru suporterii CSA Steaua! Pot fotografia Cupa Campionilor în unul dintre parcurile din București

Foto Asociația Steliștilor
Foto Asociația Steliștilor

Joi, 25 Octombrie 2018

CSA Steaua sărbătorește Ziua Armatei oferind un cadou inedit suporterilor.

Fanii culorilor roș-albastre pot merge în Parcul Carol din Capitală pentru a vedea replicile celor mai importante trofee câștigate de CSA Steaua de-a lungul istoriei.

Printre cupele importante cu care se pot fotografia suporterii Stelei se numără și trofeul Cupei Campionilor Europeni câștigat în 1986, dar și Supercupa Europei din 1987. La ora 18:00 se va închide standul din Parcul Carol.

”La standul dedicat roș-albaștrilor vor putea fi admirate trofeele care ne fac mândri de istoria «militarilor»”, se arată pe pagina de facebook a Asociației Steliștilor.

Comentarii (2)

Iulian Coman  •  26 Octombrie 2018, 13:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Anton Pan  •  25 Octombrie 2018, 17:11

Din nou penibila institutie retrograda si nereformata, MApN, a deschis taraba Bixi-CSA de ziua armatei! Cu asta se lauda armata romana in anul 2018: cu abuzurile comise in sportul profesionist!!! Atitudine tipica de soldati sovietici intarziati, al caror loc ar trebui sa fie Ghencea militar, nu armata unei tari democratice, membra UE si NATO. Ce sa caute fortele armate ale Romaniei europene in sportul profesionist? In ce tara membra UE se mai intampla asta? De ce doar Romania este exceptia din nou? Ramasitele sovietice din armata se agata cu disperare de sport, prin intermediul acestei structuri perimate, parazitare si inutile care este CSA=Cazarma Stalinista a Armatei. Existenta CSA si amestecul brutal, abuziv si ilegal al armatei in sportul profesionist sunt o anomalie inacceptabila si o mare rusine pentru Romania.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off