FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Ceartă între rapidiști! Daniel Niculae a răbufnit în direct la TV: "Iubirea s-a transformat într-un război"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 19:33

Daniel Niculae a lansat un atac la adresa celor care pun bețe în roate Academiei Rapid. Întrebat de moderatorul emisiunii, Radu Naum, dacă este vorba despre cealaltă echipă din Liga a 4-a, AFC Rapid, atacantul a refuzat să confirme, dar nici nu a infirmat, dând de înțeles că așa este. 

"Avem piedici de la oameni cărora le curge sânge alb-vișiniu prin vene. Din păcate, iubirea s-a transformat în ură și într-un război pe care nu-l înțeleg și nu voi ierta niciodată acest război. Îmi văd de treaba mea.

Nu este vorba despre Primărie. Sunt împreună cu noi în acest proiect. Vom scoate adevărul la suprafață și vom repune Rapidul pe șine. Din păcate, prea mulți se cred adevăratul Rapid. Spiritul acesta nu va dispărea. Entitatea poate dispărea. Eu zic că a avea aproape 1.000 de spectatori la un meci amical e o performanță.

Din păcate, ăsta este blestemul nostru, să o luăm mereu de la capăt. Vom renaște până vom redeveni o forță. Din păcate, sunt tot rapidiști cei care ne pun bețe în roate", a zis Daniel Niculae la TV Digi Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  06 Februarie 2018, 22:15

Niciodata Rapidul nu va mai fi cea fost!

kautz
kautz  •  06 Februarie 2018, 21:02
Postat de Radu Fifea pe 06 Februarie 2018, 20:59

***

ba da .in tot fotbalul romanesc

102031457272119
Radu Fifea  •  06 Februarie 2018, 20:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează