FOTBAL  »  LIGA 4  »  SCANDAL

Caz incredibil! Un consilier local ara terenul de fotbal din sat, în timp copiii se jucau

FOTO: pandurul.ro
FOTO: pandurul.ro

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 14:27 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 16:19

Joi, în satul Groșera, din comuna Aninoasa, județul Gorj, a avut loc o scenă incredibilă.

Un consilier local a decis să are terenul de fotbal din sat, în ciuda opoziției celor prezenți la fața locului. Și chiar dacă pe teren se aflau mai mulți copii, care se jucau fotbal.

„Proprietarii au lăsat terenul pentru a face copiii sport. Acolo au apărut niște discuții. Proprietarii și-au vrut terenul înapoi și a ieșit un scandal care nu își avea rostul. Înțeleg că s-au aprins lumânări acolo, s-au blestemat și și-au spus cuvinte grele. 

Lucrurile trebuiau negociate. Nu se rezolvă cu parul. Consilierul local nu este proprietar. Primăria nu are niciun amestec acolo”, a precizat Ilie Petroi, primarul comunei, potrivit pandurul.ro.

„E zi neagră pentru Aninoasa. Terenul de sport din satul Groșerea a fost arat de consilierul Coară, care nu s-a gândit că este Săptămâna Mare și Joia Mare! Știm că este răzbunare politică.

Păcat nu te gândești, domnule consilier, la copiii noștri, la nepoții noștri și la sănătatea lor. Sportul înseamnă viață sănătoasă! Vă pot spune că vom lupta cu toate forțele pentru cetățeni”, a susținut un cetățean prezent la teren în momentul care consilierul local îl ara.

Citește și: 

Stadionul de 5.000 de locuri pe care a jucat Denis Alibec a fost pus la pământ. Proiectul modest al autorităților, de 10x mai mic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează