FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACS FC DINAMO

ATENȚIE, IMAGINI DURE Abia transferat la ACS FC Dinamo, Cristi Bud a suferit o accidentare oribilă: „M-am speriat”

Cristi Bud / Sursă foto: GSP
Cristi Bud / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 19:26 / Actualizat joi, 11 august 2022 20:20

Cristi Bud (37 de ani), cea mai importantă achiziție a celor de la ACS FC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea din Liga 4, a suferit o accidentare urâtă la antrenamentul formației antrenate de Andrei Cristea.

Atacantul a fost lovit involuntar de un coechipier în zona arcadei și a ochiului drept. Bud a avut nevoie de patru copci și, pentru moment, a devenit indisponibil. Acesta a recunoscut că s-a ales cu o sperietură serioasă. 

„Totul s-a întâmplat la antrenament. Am 4 copci. E o accidentare urâtă, dar sper să revin cât de curând. Sunt bine acum. M-am speriat un pic”, a declarat Cristi Bud, conform ProSport

Abia transferat la ACS FC Dinamo, Cristi Bud a suferit o accidentare oribilă: „M-am speriat”
Accidentarea suferită de Cristi Bud

Cristi Bud, cel mai important transfer reușit de ACS FC Dinamo

Cristi Bud, dublu campion în Liga 1 cu CFR Cluj, a fost primul transfer important reușit de ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga 4. Clubul și-a propus promovarea în cel de-al treilea eșalon, iar pe bancă a fost instalat Andrei Cristea, un puncher important al deceniului trecut.

Bud are în palmares două titluri de campion în Liga 1, cu CFR Cluj. A cucerit și două Cupe ale României cu formația antrenată de Dan Petrescu. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru formații precum Gaz Metan, Debrecen, Pandurii, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Dunărea Călărași.

VIDEO Cristi Bud povestește cea mai gravă accidentare pe care a avut-o în cariera de fotbalist: „Dacă mai stăteam 2 zile fără operație, puteam să fac septicemie”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”

EXCLUSIV Cel mai în formă jucător al startului de sezon din Liga 1: „Dați-ne bani și am putea ajunge în play-off!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează