FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

CSA Steaua a început în forță. A dat de pământ cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 16:55

CSA Steaua a câștigat primul meci jucat în Liga 4 în anul 2020, chiar cu rivala Dinamo, scor 9-1.

Steaua nu își mai permite încă un sezon ratat. Formația antrenată de Daniel Oprița a revenit cu forțe proaspete după cantonament și a făcut scor cu CS FC Dinamo. Golurile „militarilor” au fost marcate de Zaharia ('16), Răsdan ('28, '35, '41, '68), Antohi ('34), Bărbulescu ('35) şi Enceanu ('54, '66). Partida s-a disputat pe stadionul Coresi, fără spectatori.

„Sunt optimist că vom promova în Liga a 3-a. Acum îi aşteptăm pe suporteri să vină la meciul de sâmbătă, în număr cât mai mare, pe noul teren 5, care a fost modernizat şi unde a fost montată o tribună cu 1.000 de locuri” - Iulian Miu, antrenor secund CSA Steaua

CSA Steaua, favorită la promovare

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Formația roș-albastră e favorită certă la primul loc în acest sezon. Dacă va câștiga play-off-ul din București, CSA va mai juca un meci de baraj, în dublă manșă, cu echipa care câștigă Liga 4 în județul Giurgiu. 

Vezi și:

PETROLUL // Costel Enache îi laudă pe Zicu și Croitoru: „Fac treabă de bună calitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
catalynn
catalynn  •  29 Februarie 2020, 09:40
Postat de mdg1 pe 28 Februarie 2020, 22:55

Deci tu, susținătorul "adevăratei" Steaua, îmi spui mie ca FCSB e la nivel cu Academica, Chindia și Dinamo. Știi care sunt faptele concrete? Ca voi ați ratat doua promovări din L4, în timp ce aia din L1 au 7 ani consecutivi de lupta la titlu în L1, 3 titluri câștigate, 4 clasări pe locul 2. Astea sunt fapte, nu impresii sau vorbe! Nu știu câți ani ai tu, dar eu am strigat și ptr Jean vladoiu, și ptr danciugol și ptr Goian, Dica sau radoi, nesu și Ogararu. Mie nu mi s-a șters memoria începând cu 2004 și nici nu pot afirma ca n-am plâns în genunchi la boro cu steaua. Ptr ca dacă într adevăr steaua ar fi dispărut din 2004, n ar mai fi existat azi nicio dezbatere între noi. Încetați sa fiți prefăcuți! Câti bani a produs CSA cu marca Steaua în ultimii 5 ani? Cine l-a ajutat pe Becali sa fure steaua? Oprița e stelist, fecesebist sau dinamovist de mic, asa cum afirma cândva? Miu? Pe bune, mha, Miu? :))

Deci tocmai mi-ai confirmat ca ești un fcsbist de mic :-)))) Bă, io am văzut meciurile din CCE premergătoare victoriei finale de la Sevilla, pe stadion! :-))) Tu mie vrei sa îmi explici care e adevarata Steaua !? :-)))) Ai plâns la meciul cu Boro!? Io nu, ci doar am zâmbit condescendent! Ti s-a parut aia o mare performanta!? Pai așa se întâmpla când nu ai alte amintiri. Când ai crescut cu marea Steaua a anilor “80, te-ai bucurat la Sevilla și Monte Carlo și ai fost trist la Barcelona cum sa mai plângi mă când echipa unui cioban e bătută de un macaronar!? Cum mă, cum!? :-))))

mdf.
mdf.  •  29 Februarie 2020, 08:02

Defilam pana-n liga2 cu lotul asta

dtdr
dtdr  •  29 Februarie 2020, 00:19

Va inmiati voi la baraj !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează